Son ServeraNoticias

Son Servera rebaixa per segon any consecutiu un 50% la quota de l’Escola Municipal d’Estiu del 2021

L’Ajuntament de Son Servera ha aprovat aquest dijous en el ple municipal i dins el marc de  mesures extraordinàries per fer front a l’impacte econòmic i social de la COVID-19 la bonificació  del 50 % de la quota de l’Escola Municipal d’Estiu per a aquest 2021, a l’espera de la publicació  oficial en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i per segon any consecutiu. 

Per fer-ho, s’ha seguit la línia de l’any passat i s’ha fet una modificació de l’Ordenança municipal  núm. 29 que regula el preu públic per la prestació de serveis socioeducatius per a tota la  ciutadania, és a dir, totes les persones és bonificaran d’aquesta mesura, que respon a la intenció  de mitigar l’efecte de la pandèmia en la societat i els seus ciutadans. 

A més, l’Ajuntament tendrà també la possibilitat de bonificar totalment aquesta quota a les  famílies amb una situació de vulnerabilitat o risc, les quals quedaran exemptes d’aquesta quota  per tal que els infants puguin disposar del servei sense cap classe de discriminació. 

Les escoles d’estiu suposen una gran ajuda per a les famílies i per això la mesura pretén evitar  desigualtats i reduir la pressió econòmica de les famílies que encara no han pogut recuperar-se  de la crisi econòmica esdevinguda per la pandèmia.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba