DeporteNoticias

Setmana de lluita per a l’Sporting Manacor

Divendres dia 3 els Benjamins de l’Sporting Manacor van disputar un partit a Santanyí. Va ser una primera part molt bona per part de l’equip visitant en el qual liderava el marcador per 0-1 i es podia apreciar les ganes que tenia l’Sporting per aconseguir un millor resultat amb les seves increïbles jugades. Va ser ja en les darreres parts quan van començar a relaxar-se, posar-se nervisos i acabar perdent per 5-1.

D’altra banda, els nostres Infatils ho van fer diumenge dia 5 contra Felanitx. Apart de destacar la preciosa imatge entre els dos equips junts i units pel gran desig de passar-s’ho molt bé, l’Sporting va fer un gran partit. L’energia amb la qual van sortir a jugar va ser impressionant, i la compenetració entre ells va donar a terme anar al descans guanyant per 0-2. Lamentablement, el marcador va donar la volta i es va posar per igual (2-2), una gran pena pels jugadors de l’Sporting Manacor que van lluitar i van jugar com un equip de germans!

Es pot dir que ha estat una setmana molt bona pels jugadors, ja que han donat el 100% d’ells per a treure davant el marcador.

sporting-manacor-web

 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba