ActualidadNoticias

Amanda Fernández Rubí, qui fou candidata a la Batlia de Manacor pel PSOE, dimiteix de Regidora

amanda-fernandez-manacor-comarcal-web-1595
La nota de premsa ens arribava dimarts al matí a la redacció de “Manacor Comarcal”, però no pels conductes normals o habituals de la Secretaria de Premsa de l’Agrupació de Manacor, càrrec en mans de la seva companya de Grup Municipal Núria Hinojosa Abenza, sino de l’ordinador de Miquel Bisellach Bestard (premsa@psib-psoe.org).
Tot plegat i conegut aquest darrer detall, ens obligava inicialment a cercar les causes d’aquesta inesperada dimissió. Però la continuïtat d’Amanda Fernández, al front de l’Agrupació de Manacor, junt al fet d’haver assumit la Direcció del Centre Escolar en que treballa i conegut el seu estat de bona esperança, tot fa pensar que malgrat la inesperada missiva, la seva decisió en realitat l’honora de bon de veres, per ser un acte conseqüent de la convicció de que quan una persona no pot dedicar el temps que pertoca al càrrec pel que ha estat elegit, cal deixar pas als qui venen al darrera seu.
Amb el nostre desig de que les coses sempre li vagin be i de que pugui dedicar i aportar a la política local els seus coneixements acumulats durant aquests anys, passam a reproduir textualment el comunicat rebut, no sense abans anunciar que segons la candidatura del PSOE a Manacor, teòricament a qui li pertoca substituir-la és el número quatre de la candidatura Joan Gabriel Parera Muñoz.
Comunicat remès per Miquel Bisellach Bestard
“Amanda Fernández dimiteix com a regidora de l’Ajuntament de Manacor per motius personals”
Fernández continuarà com a secretària General de l’Agrupació Socialista de Manacor.
La portaveu del Grup Municipal Socialista de Manacor, Amanda Fernández, ha presentat avui la seva dimissió com a regidora del Consistori manacorí per motius personals.
Els socialistes agraeixen la gran dedicació i la bona tasca d’Amanda al capdavant del Grup Municipal Socialista i li desitgen molta sort per aquesta nova etapa.
Els socialistes han posat en valor la decisió de Fernández que abandona el seu càrrec a l’Ajuntament per no poder desenvolupar aquesta tasca amb tota la dedicació que mereix Manacor, motiu pel què ha decidit deixar pas a una nova persona de la llista que defensi el projecte socialista per al municipi.
Pel que fa a l’Agrupació Socialista de Manacor, Amanda Fernández continuarà desenvolupant la seva tasca com a Secretària General i seguirà treballant des del partit i impulsant les polítiques d’esquerres i progressistes que necessita el municipi”.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba