ActualidadComarcaNoticias

Sant Llorenç pren mesures per les possibles fortes tormentes dels propers dies

S’espera que dilluns que ve 7 de setembre es formi una depressió aïllada en nivells alts (DANA) en l’àrea mediterrània, entre les Illes Balears i la costa peninsular, que durarà, probablement fins al dimecres 9.

L’aire fred en els nivells mitjans i alts de l’atmosfera, juntament amb la temperatura i l’alt contingut d’humitat de l’aire mediterrani en aquestes dates, donarà lloc a una situació de notable inestabilitat. Aquesta massa d’aire humit serà conduïda en nivells baixos per vents dominants de l’est i nord-est.
Amb la incertesa que caracteritza aquestes situacions, l’AEMET ha informat que en gairebé tota probabilitat aquestes fortes precipitacions es produeixin aquí i siguin fortes i persistents i venguin acompanyades de tempestes pel que a partir de dilluns es preveu activar l’alerta groga.

A partir del dijous, dins d’un marge d’incertesa quant a l’evolució d’aquesta situació meteorològica, és probable que la DANA comenci un desplaçament cap a l’est, tendint a disminuir i finalment desaparèixer el temps advers associat.

Amb tot, des de l’Ajuntament, demanam precaució i us recordam, que davant aquestes situacions es recomana estacionar els vehicles en les zones altres del municipi com el cementiri o l’estació. De fet, els pàrquings de zones baixes de tot el municipi romandran tancats mentre duri l’alarma.

Gràcies per la col·laboració i, precaució.

 

⚠️ S’espera que dilluns que ve 7 de setembre es formi una depressió aïllada en nivells alts (DANA) en l’àrea…

Publicado por Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar en Sábado, 5 de septiembre de 2020

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba