ActualidadLa veu del pobleManacorOpinió

Piscina Municipal a Manacor, ja! Sabeu la quantitat de gent manacorina que es desplaça als pobles dels voltants perquè aquí no la tenim?

M’agradaria exposar el que està passant en aquest poble o ciutat nostra amb el tema de la Piscina Municipal. Recentment es va publicar un article d’opinió a aquest mateix mitjà sobre aquest tema, tan important per un terme municipal com el de Manacor.
Resulta que, segons els tècnics municipals, no és rentable obrir la piscina municipal si ha de dur la gestió directament l’Administració (estaria bé que fossin públics, ja que els pagam noltros). I jo em demano… millor dit, s’ho demana tota la població de Manacor amb un poc de sentit: la Biblioteca, és rentable? El Teatre, és rentable?…, aquests només són alguns exemples, no és que pensi que també ho han de llevar d’enmig, perquè si no seria un hipòcrita, i no ho som.


Tornant al tema de la piscina municipal, de veres tenim a les persones adequades dins l’Ajuntament de Manacor per fer que el nostre poble estigui a l’altura? I vull que quedi clar que no és un tema de color polític, perquè no defenso a cap, ja que la concessió a Esquitxos va ser per part d’un altre equip de govern, i afegint que aquesta empresa està on està per mèrits, ja que durant una bona temporada va ser una de les piscines més cares d’Espanya per accedir-hi a nedar. Mai va obrir els caps de setmana (no en veureu d’altra que no obri els caps de setmana si vol que la cosa vagi bé). Tampoc mai va voler fer un Club de natació, mai va voler anar en col.laboració amb Clubs del poble per d’aquesta manera poder accedir-hi els seus socis a un millor preu,… Però bé, era una empresa privada.
Baix la meva opinió, el més greu d’aquest tema ve perquè persones que no en tenen ni idea del que du una piscina, diguin barbaritats, ja que és una falta de respecte als infants que han d’aprendre a nedar (recordau que estam a una illa); a totes les persones amb problemes d’esquena, amb problemes psíquics; a tots els titulats de carrera com fisioterapeutes, traumatòlegs, INEF, etc., i sobretot a la gent que li agrada practicar la natació.


Aquests personatges, què volen? Tomar literalment una piscina feta? Realment crec que no saben els centenars de pares i gent en general de Manacor, que va a les piscines de Felanitx, Artà, Son Servera, Capdepera… a nedar, perquè al seu poble no hi ha una piscina pública per poder-ho fer. Ah!, i gràcies a tots aquests pobles per donar-nos l’oportunitat de practicar la natació.
Manacor no ha tengut mai un complex esportiu en condicions, ni el tendrà mai (espero equivocar-me), però no deixem que ens tomin el poquet que tenim, ni tampoc espereu que una empresa privada vulgui dur el monopoli.
I per acabar, dir que “farem la competència a altres piscines”…, és molt greu dir això. La competència la fa el que obri darrer, no a l’inrevés.
Poble de Manacor, no baixeu el cap, que això no és bo per ningú.


Toni Puigròs

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba