ActualidadNoticias

El periodista Antoni Tugores, clou la temporada dels “Dilluns de l’Obra” xerrant de cuina al bar Xarop

Indiscutiblement les reduïdes dimensions del local de l’Obra Cultural Balear a Manacor, hagués resultat insuficient pel nombrós públic assistent a la conferència del periodista, historiador i autor de llibres de cuina, entre d’altres, Antoni Tugores Manresa.
Després d’una hora ben entretinguda, parlant de la bona cuina mallorquina i d’algunes anècdotes viscudes al costat dels fogons, s’obrí un torn de paraula pel nombrós públic assistent. Antoni Tugores contestà a totes les preguntes, deixant clar d’entrada que ell no era realment un cuiner, sinó un recollidor de les receptes de la nostra cuina.
Aprofitam l’avinentesa per a recordar als nostres lector que el periodista Antoni Tugores, perl que a la publicació de llibres de cuina fa referència, és l’autor de “Memòria de la cuina mallorquina” (2005), “Cuina econòmica. Receptes fàcils per a temps difícils” (2009), “Els millors plats de la Cuina Mallorquina” (2012) i de “La Cuina Mallorquina segles XV – XX de l’austeritat a la decadència” (2016).
Dilluns que ve, dia 26 de juny, a les 20h, tendrà lloc al mateix bar Xarop la Festa de Cloenda dels “Dilluns de l’Obra” amb una copa de xampany, i l’actuació musical d’En Joan Sebastià Sansó.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba