ComarcaNoticias

Nicolau Bordal, delegat de sa Coma: “El nostre desig és tenir acabat el Poliesportiu de sa Coma abans d’acabar aquesta legislatura”

Magdalena Ordinas
La primera edició de les festes de sa Coma es va celebrar el mes de setembre de l’any 1997, però atès que el mal temps solia espatllar les festes i a vegades coincidien amb l’inici del curs escolar, les passàrem al mes de juliol. Fou un canvi positiu de cara al turisme, i una manera de promocionar sa Coma. Parlam amb Nicolau Bordal, delegat de sa Coma, d’aquestes festes, que cal indicar que donen inici el proper diumenge 16 de juliol.

– Abans de parlar de festes, Sr. Bordal, com a delegat de sa Coma, quin balanç fa del darrer any de govern?
– Dins l’actual legislatura, com saps, a més de delegat de sa Coma, vaig agafar la responsabilitat de tota la zona costanera llorencina, que inclou Cala Millor i s’Illot, i a més, som regidor de Turisme. Juntament amb l’equip de govern venim fent feina tant a la part humana, per apropar-nos al ciutadà, com amb la remodelació de la Delegació, ja que està ubicada a sa Coma però dóna servei també a Cala Millor i s’Illot. El balanç és positiu, ja que hem aconseguit un lloc més adient, amb una sala de reunions per atendre al ciutadà que ens dóna més caràcter de poble. També hem ampliat la biblioteca, i hem fet una inversió de 150.000 euros per a la primera fase del poliesportiu i centre cívic.


– Duim 20 anys de promeses electorals amb el poliesportiu de sa Coma. Ja sabem que no és vostè regidor d’Esports, però, creu que s’acabarà dins aquesta legislatura?
– Ja li he dit que hem invertit 150 mil euros en adequar i voltar el solar, s’ha canviat l’ús del solar i tenim els plànols elaborats, i per descomptat que el nostre desig és tenir-lo acabat dins aquesta legislatura.
– Quines millores han duit a terme els mesos d’hivern a la zona costanera?
– Els mesos d’hivern vàrem pintar els carrers cèntrics i d’entrada a la zona costanera, com són l’avinguda de les Palmeres, Bons Temps, i Carreró. S’asfaltaren les zones deteriorades, però la feina més àmplia i costosa ha estat la reforma de la depuradora que dóna suport a les estacions de bombeig de la zona costanera, canviant tres trams de canonades, i la inversió ronda els 6 milions d’euros. També dir que amb els contractes nous de fems s’han canviat els camions, contenidors, freqüències de recollida etc., així com jardineria i neteja de la zona. Per sort podem dir que tenim una zona costanera amb més jardins de l’illa i tota mantinguda amb aigua regenerada. Hem posat en marxa el pla de mobilitat amb la creació de illetes i “badems” a tres carrers per evitar que el tràfic pesat passi pel centre de la urbanització.
– S’ha aturat el tràfic pesat a tres carrers, però el carrer Garballó és el que més tràfic suporta de sa Coma. Hi veu vostè una solució?
– Aturar el tràfic pesat a tres carrers estava dins el pla de mobilitat que es va presentar a finals d’any. Al carrer Garballó no s’han instal.lat de moment perquè hi ha establiments hotelers, i s’haurà de controlar amb mesures de direcció única, o prohibida. Està en estudi i ho resoldrem a finals d’estiu.
– Quins són els altres problemes pendents de resolució de sa Coma?
– El gran problema era…

TOTA L’ENTREVISTA A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba