ComarcaNoticias

El proper diumenge dia 16 de juliol, comencen les Festes de sa Coma 2017

DIUMENGE 16 JULIOL
– 13:30h., Dinar popular de paella i jocs d’aigua. A la zona verda de l’escola. Organitza: Associació de veïns de sa Coma. Preu: 6 euros + 2 euros de la vaixella reutilitzable (retornables). Venda de tiquets: Delegació de sa Coma, Can Beñó i Toñi (660 690 859). Inscripcions: fins dijous 13 de juliol.
– 20:30h., Concert de la Coral de la Gent Gran Punta de n’Amer i de la Coral Gabellina. Dirigeix Margalida Barceló i Elionor Gómez-Quintero. A l’Església Santa Maria de sa Coma.

DILLUNS 17
– De 10 a 13h., Classe de paddle surf. A partir de 10 anys. Places limitades. Inscripcions: al Centre Jove fins dijous 13 de juliol. A la platja de sa Coma (trobada a la rotonda de l’Avinguda de les Palmeres a les 09:45h.).
– 18h., Jocs populars infantils. Per acabar, a les 20h., GRAN FESTA DE L’ESPUMA INFANTIL! A la rotonda de l’Avinguda de les Palmeres.
– 19h., Final femenina B del torneig de pàdel.
– 21h., Final masculina B del torneig de pàdel.
En finalitzar, entrega de trofeus. A la pista de pàdel de sa Coma (carrer de la Mare-selva). Organitza: Granots & Sopes.

DIMARTS 18
– 18h., Futbol Bombolla. A partir de 7 anys. A la platja de sa Coma (davant la rotonda de l’Avinguda de les Palmeres).
– 19h., Final femenina A del torneig de pàdel.
– 21h., Final masculina A del torneig de pàdel.
En finalitzar, entrega de trofeus. A la pista de pàdel de sa Coma (carrer de la Mare-selva). Organitza: Granots & Sopes.
– 21h., Festa Holi amb DJ. S’ha de dur una camiseta blanca. Duis ulleres de sol per protegir els ulls. Posau-vos crema hidratant abans i després. Els menors han d’anar acompanyats d’un adult. Venda de bosses de colors a partir de les 20h. A la rotonda de l’Avinguda de les Palmeres.

DIMECRES 19
– 18h., Torneig de penaltis – diana. Inscripcions fins divendres 14 de juliol al telèfon: 692 008 538 (Lluís Rodríguez). A les pistes multiesportives. Col.labora: Redo SA.
– 19h., Final mixta del torneig de pàdel. En finalitzar, entrega de trofeus. A la pista de pàdel de sa Coma (carrer de la Mare-selva). Organitza: Granots & Sopes.
– 20h., Torneig de judo infantil. A la rotonda de l’Avinguda de les Palmeres. Organitza: Club Judo Renshinkan.
– 22h., Cinema a la platja amb la projecció de la pel.lícula “La bella y la bestia”. A la platja, davant la rotonda de l’Avinguda de les Palmeres.

DIJOUS 20
– 20h., Nit Multicultural. Degustació de tapes de diversos països i cuines del món. Inauguració amb els gegants Jaume Belluguins i Angelina Trebolina acompanyats pels Xeremiers del Puig de sa Font. A l’Avinguda de les Palmeres.
– 21h., Demostració de ball de bot a càrrec de l’escola de ball Va de Jota i, a continuació, ballada popular amb el grup Rondalla des Pla de Petra. A la rotonda de l’Avinguda de les Palmeres.

DIVENDRES 21
– 20h., Nit Multicultural. Degustació de tapes de diversos països i cuines del món. A l’Avinguda de les Palmeres.
– Cercavila amb KINFUMFA DIMONIS, acompanyats per la BATUCADA KINTROFA. Itinerari per la nit multicultural.
– 21h., Demostració de ball flamenc a càrrec de l’escola de dansa Satu Jiménez, que participaran a la final d’Europa de flamenc del concurs “Vive tu sueño” a París. A la rotonda de l’Avinguda de les Palmeres.
– 21:30h., Ball de línia a càrrec de l’escola de ball Jaume i Aina. A la rotonda de l’Avinguda de les Palmeres.
– 22:30h., Ball de saló amb l’orquestra La Timbrass. A la rotonda de l’Avinguda de les Palmeres.
– 23:30h., Tomeu Penya & Géminis en concert. A la rotonda de l’Avinguda de les Palmeres.

DISSABTE 22
D’11 a 18h., Parc aquàtic. A les pistes multiesportives.
– 22:30h., Actuació musical a càrrec de la cantant local SARA DEOP, finalista del programa televisiu “La voz kids”. A la rotonda de l’Avinguda de les Palmeres.
– 23h., GRAN VERBENA amb: ÁCAROS DEL SON, PIRATES PIRATS, i ISLANDERS. A la rotonda de l’Avinguda de les Palmeres.

DIUMENGE 23
– 21h., Espectacle de dansa “PASSEJANT PER UN MALSON”, a càrrec de l’escola U-Dance. A l’escenari de la rotonda de l’Avinguda de les Palmeres.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba