ComarcaNoticias

Ja són aquí les Festes de la Beata a Vilafranca de Bonany

Dissabte 15
– 19h., TORNEIG DE DARDS en el Bar Es Refugi. Inscripció en el Bar Es Refugi. Ho organitza i patrocina: Associació Sa Revolta.
– A partir de les 19h., en el Camp d’Esports de Es Molí Nou. MELON FEST 2017. Actuacions musicals de:
DELAFÉ
BOSTON BUN
VIVA SUECIA
AQUARIUS HEAVEN
ELYELLA DJS
ALEXIS CABRERA
ALEX UNDER
MLiR – DADAME
PAPA TOPO
LAVA FIZZ. BILO. OMBRA
IAAM. AVYLK / VISUAL MAPPING

Diumenge 16
– 17h., TORNEIG DE PÀDEL, en el Poliesportiu Municipal. Partits de FINALS de totes les categories. Ho organitza: Pàdel Vilafranca.
– 19:30h., UNES NOCES DE PINYOL VERMELL! (Les noces de l’estiu vilafranquer), a les escales de l’Església Parroquial. Veniu mudats d’època o moda retro, com a les noces d’un temps! Podeu venir a badocar al cap de cantó! (Com serà el vestit de la novia? Com li caurà el pentinat? Farà planta el novio?)
– Tot seguit, refresc de noces d’un temps!
– A continuació, inauguració de l’EXPOSICIÓ de FOTOGRAFIA “NOCES EN BLANC I NEGRE DE QUAN A LA VILA ES CASAVEN DE NEGRE (I BLANC)”, a la Sala d’Exposicions de Sa Nostra. Durant els horaris d’obertura de l’exposició, del 16 al 30 de juliol, podreu adquirir-hi tiquets del dinar, les camisetes de Sa Revolta i altres elements de la festa revoltera. Horari d’obertura: de dilluns 17 a diumenge 30 de juliol, de 19 a 21h., excepte dissabte 29 de juliol. Ho organitza: Associació Sa Revolta.
– 21:15h., REPRESENTACIÓ TEATRAL en el Pati de la Rectoria Vella. FORMAT La Cia Hermanos Picahueso presenta “NINGÚ NO VA ALS ANIVERSARIS A L’ESTIU”. Una producció del Teatre Principal de Palma. Intèrprets: DIEGO INGOLD i LLUKI PORTAS.
Vos heu demanat mai per què ningú no va als aniversaris a l’estiu? Què es fa amb tots els sandvitxos que no es mengen o les patatilles que sobren? S’han convertit en superheroïnes aquelles persones que no són recordades el dia del seu aniversari? Un joc entre la innocència, els problemes existencials i sobretot la pregunta: per què feim el que feim?
PREU amb reserva i/o grups de 4 o més persones: 7 € / Taquilla: 10 €. RESERVES: 971 83 20 72. Taquilla i recollida d’entrades en el Teatre a partir de les 20:45h.

Dilluns 17
– 20:30h., Inauguració de l’exposició fotogràfica “Mil dimonis. Un recorregut per la devoció dimoniera de Mallorca”, a la Rectoria Vella. Espai amb fotografies de DIMONIS TRADICIONALS A LES FESTES DE MALLORCA realitzades per José Juan Luna “Potti” i textos de Rafel Ginard. Espai amb fotografies “LA MEVA FOTO AMB EL DIMONI DE LA BEATA”. Espai de LUDOTECA ENDEMONIADA.
Exposició oberta del 17 al 30 de juliol.
– 21h., Xerrada: “Els Dimonis del Cançoner popular”, a la Biblioteca Municipal / Sa Rectoria Vella. A càrrec de Miquel Sbert, autor del llibre homònim, editat per Lleonard Muntaner. Presentació del llibre.

Dimarts 18
– 19h., Sessió d’ESQUENA SANA per a tota la família en el Poliesportiu Municipal. Places limitades. Ho organitza: Club Esportiu La Vila. Ho patrocina: Consell de Mallorca – Departament d’Esports

Dimecres 19
– 17:30h., Sessió de JOCS AQUÀTICS I TOBOGAN AQUÀTIC PER A NINS I NINES, a la Piscina Municipal.
– 22h., RECITAL MUSICAL en el Pati de la Rectoria Vella. “MÚSIQUES DE LA MALLORCA DIGNA”. A càrrec de Marcel Pich. Ho organitza i patrocina: OCB Vilafranca.

Dijous 20
– 19h., Sessió de PISTA MULTIESPORTS per a nins i nines en el Poliesportiu Municipal. Ho patrocina: Consell de Mallorca – Departament d’Esports.
– 20, 20:30 i 2h., Torneig de voleibol en el Poliesportiu Municipal. Partits de quarts de final i semifinals. Ho organitza: CV Vilafranca.
– 22h., MUSICAL en el Pati del CEIP Es Cremat (entrada pel lateral, per Avinguda de les Escoles). “SOMNIS DE COLORS”. A càrrec de JOVES VILAFRANQUERS I VILAFRANQUERES ESTUDIANTS DE MÚSICA, amb interpretació musical en directe. Direcció: Fredi Marí Caus i Carol Dawson. Text adaptat per Margalida Mascaró. Hi col.labora: AJUNTAMENT DE VILAFRANCA. ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA I DANSA.

MÉS PROGRAMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL» DE LA PROPERA EDICIÓ.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba