DeporteEntrevistasNoticias

“Manacor Comarcal” entrevista al candidat del Barça Víctor Font per saber, entre d’altres coses, com s’ho va fer per “fitxar” al manacorí Toni Nadal per “Sí al futur”

Pep Lluís Veny

“Manacor Comarcal”, a tan sols 5 dies de saber qui serà el pròxim president del F.C. Barcelona fins al 2026, vam aconseguir parlar una mica amb un dels candidats que més ens interessava, Víctor Font, ja que ell fou el qui va aconseguir “fitxar” per la seva candidatura, “Sí al futur”, al manacorí Toni Nadal, ex-entrenador i “tio” del gran tenista «nostra» Rafel Nadal Parera.

No fou fàcil, degut a què aquests dies creiem que són els més feixucs dels tres candidats, Víctor Font, Joan Laporta i Toni Freixa, pels debats d’aquests dies, però finalment ho aconseguírem.
Agraïr a Víctor Font la seva amabilitat cap a aquesta casa, i com és clar, algunes de les nostres preguntes anàren dirigides al manacorí de la seva candidatura, Toni Nadal, i com no, també la Penya Barcelonista Els Tamarells, que cal recordar, és la més nombrosa del món en quant a socis.

– Bones tardes Sr. Font. La meva primera pregunta crec que encare no li han feta. Voldria saber quina serà la tasca del manacorí Toni Nadal dins la seva Junta Directiva en el cas de que guanyi les eleccions a la presidència del F.C. Barcelona.

– Bones tardes. Dir-li que en Toni Nadal liderarà des de la Junta Directiva una nova Àrea de Comportament, per mirar d’ajudar a fixar un model de conducta per a tots els membres del Barça.

– Va venir vostè personalment fins a Manacor per convencer-lo d’unir-se al seu projecte?

– Sí que vaig venir fins a Manacor per convencer-lo, i me’n vaig sortir. A més, dir-li que és un plaer i un luxe tenir-lo al nostre equip.

– Quines son les principals qualitats que li veu al manacorí per a un projecte guanyador i per una millor entitat…

– Toni Nadal és pur talent: expert en gestió de l’adversitat, valors i superació; guardonat amb la medalla de bronze de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu 2007; és Premi Jaume II per la seva tasca com a entrenador, educador, formador i inspirador dels èxits de Rafel Nadal… Per tant, és un privilegi que pugui formar part de la candidatura i aportar tot el seu coneixement a un nova àrea nova del club, com he dit abans, l’Àrea de Comportament, que seria una àrea transversal per traslladar a tots els integrants de el club quins són els valors i la forma de fer pròpies del Barça.

– Convidaria al seu nebot a la llotja? A lo millor, qui sap, tornaria a canviar d’equip?

– Estem convençuts que farem un Barça que serà admirat per allò que guanya i també per la manera com ho guanya, gràcies en bon part a la contribució que farà Toni Nadal. El projecte de ‘Sí al futur’ serà tan atractiu que… potser algú es podria plantejar canviar d’equip… (ja ja jaaa!!)

– Clar que sí!! N’està satisfet del suport rebut a les Balears?

– Sí, hem pogut explicar el projecte a les Balears i tenim percepcions molt positives pel que fa al suport que hi tenim.

– I dels seus col.laboradors mallorquins?

– ‘Sí al futur’ no és el projecte de Víctor Font. Es tracta d’un projecte col.lectiu, treballat des de fa set anys amb barcelonistes d’arreu del món que han aportat el seu coneixement i propostes per elaborar el programa que ens permetrà governar l’entitat des del dia 8 de març, i part d’aquestes contribucions han arribat dels col.laboradors mallorquins, a qui només puc donar les gràcies i agrair-los la seva implicació.

– La darrera. Com valora que els socis penyistes de la Penya Barcelonista Els Tamarells, la més nombrosa del Món de totes les que té el Barça, confiin en la seva gran majoria en la candidatura ‘Sí al Futur’?

– Com deia abans, agraeixo el suport rebut a les Balears. Hem pogut explicar el nostre projecte i, sobretot, poder escoltar els suggeriments, consells i propostes que ens ha fet arribar tot el barcelonisme balear. La PB Els Tamarells és un exemple de barcelonisme viu, actiu i amb ganes d’involucrar-se en la millora del Club per situar-lo en el segle XXI en l’àmbit esportiu, econòmic i social. En aquest sentit, puc dir que tenim treballats canals perquè socis i penyistes puguin dialogar amb el Club durant tot el mandat i no només ser important cada sis anys quan s’apropen a les urnes.

– Idò res més Sr. Font. Moltes gràcies per dedicar-nos aquesta estoneta, i el més important per a jo i molts, Visca el Barça!!

– Gràcies i Visca el Barça!!

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba