CulturaManacorNoticias

L’obra d’en Toni Gomila “Aquell Carrer”, premi al millor espectacle i millor direcció per l’Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears

Al lliurament dels premis de l’Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears, que va tenir lloc l’horabaixa del dilluns 5 d’abril a l’Auditori de Paguera, es lliurà el premi al Millor espectacle que fou per l’obra “Aquell Carrer”, de l’actor i autor manacorí Toni Gomila. Igualment es lliurà el premi a la Millor direcció, que fou per a Ferran Utzet, director precisament de l’obra guardonada com a Millor espectacle.


Parlam amb Toni Gomila sobre aquest premi a la seva obra, i mostra la seva satisfacció “per haver tingut l’oportunitat de reunir a un grup de professionals com els que m’han acompanyat per a la representació d’aquesta obra en aquests tan difícils moments pel món del teatre, a causa de la pandèmia, que ha frenat representacions i que, en el millor dels casos, ha reduït al 50% l’aforament de Teatres i Auditoris”.


Toni Gomila ens anomena a tots els qui l’han acompanyat en aquesta agosarada aventura, com Ferran Utzet, que com deien també ha rebut el premi a la Millor direcció; a la actriu Catalina Inès Florit; a Pep Barcons, pel disseny de llums; a Joan Miquel Artigues pel vídeo i so; a Xesca Salvà per l’espai escènic aconseguit; a Pau Aulí, pel vestuari; a Miquel Buades, per la construcció i regidoria; als tècnics Dani Noceda i Oliver Auclair (so); a Fàtima Riera, pels treballs de producció; i a la responsable de comunicació Cristina Bugalo. “Ha estat un miracle”, acaba dient.


Però l’actor manacorí tampoc ha volgut oblidar-se del públic, “que ha exhaurit les entrades per tot on hem anat fins ara”, ni dels programadors de l’ATAPIB “per l’esforç fet”, del que n’estan molt agraïts.


El nostre de bell nou guardonat actor i autor, també ens destaca “les tres sentides funcions celebrades a Manacor, que varen ser d’una emoció a flor de pell”, i aiximateix ens informa de que està en converses amb el Teatre de Manacor, per a trobar més dades per a tornar a representar l’obra “Aquell Carrer”.


Les properes funcions de l’obra guardonada, es celebraran els dies 10 i 11 d’abril a l’espai El Tub de Palma; el dia 16 de maig es representarà al Teatre de Capdepera; i el 28 de maig a l’Auditori d’Alcúdia.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba