ActualidadNoticias

L’empresa manacorina Terracor, premiada per ser la que més envasos agraris va reciclar durant el 2019

La Societat Agrària de Transformació (SAT) Terracor, de Manacor, fou guardonada amb el premi que atorga cada any el Sistema de Recollida d’Envasos Agraris (SIGFITO) a aquella empresa que recicla més agroenvasos. L’any passat, a les Illes Balears es van recollir 37.600 quilos d’aquesta tipologia de residus, 15.000 més que el 2018.

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, va fer entrega del guardó al director general de Terracor, Guillem Adrover, qui va declarar estar orgullós de rebre aquest premi i va remarcar la importància de difondre les bones pràctiques ambientals al camp.

Per la seva banda, Mir va agraïr la feina i compromís de l’empresa a l’hora de gestionar de forma sostenible els seus residus i va recordar “la necessària implicació de tots els agents socials i institucions per frenar els efectes de l’emergència climàtica i conscienciar el conjunt de la societat sobre la necessitat de canviar el model de gestió de residus”. El conseller va remarcar també la tasca dels punts SIGFITO, “un instrument necessari” per seguir impulsant el reciclatge dels envasos agraris.

A les Illes Balears hi ha 35 punts al servei de l’agricultor, ubicats en cooperatives i distribuïdores de productes agraris. En els punts de recollida, s’han de dipositar els envasos buits amb el símbol de SIGFITO, prèviament esbandits i separats per material. Després de l’entrega, s’ha de sol.licitar un albarà digital per justificar el seu compliment amb la normativa.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba