CulturaNoticias

L’artista Ana Perelló, pinta un quadre en directe del DIMONI GROS, dedicat a tots els MANACORINS que no podran disfrutar enguany de la festa

Pep Lluís Veny

La nostra gran pintora manacorina, Ana Perelló (Manacor, 1977), sentia dins ella que havia de fer qualque cosa per a donar una mica d’alegria a tota la gran massa manacorina que, com ella, disfruten de celebrar les nostres estimades FESTES DE SANT ANTONI DE MANACOR, i que, degut a aquesta nefasta pandèmia de la Covid-19 que tant de mal està fent en tots els àmbits, no es podrà celebrar aquest any 2021 com cal.
Per tant, quina millor forma que, amb els seus llapissos i aquesta gran mà que té, plasmar al llenç a un dels grans de la nostra festa –amb tots els respectes cap al Sant-, el Dimoni Gros de Manacor.
En un video de 5 minutets, poden veure com ha anat treballant la peça i, acabada, veure que amb les seves pinzellades, aquesta al.lota, sincerament, ho converteix en una gran obra d’art.

El video, aiximateix compte amb la col.laboració musical de Joan Bibiloni, d’una peça que forma part de l’enregistrament “Mà en es cor”.
Bé ho val la pena el veurer-lo. Autèntic ART amb totes les lletres i en majúscules.

La gran artista manacorina, Ana Perelló

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba