ActualidadComarcaSon Servera

La Missa Solemne i Tramudança tancaren les Festes d’Estiu de Cala Millor

Les Festes d’Estiu de Cala Millor ‘22 començaren amb una ludoteca pels més petits celebrada a la biblioteca, on es divertiren de valent. A les 21h., passacarrers de la «Xaranga que ningú vol». El plat fort pels joves va arribar a partir de les 22h., amb un animat Torra Rock, amb els grups: Old Noise, O-ERRA, La Hoguera, i DJ Titi.
El dissabte, Holi Fest pels més joves, que es divertiren de valent. L’horabaixa, passacarrers dels Xeremiers des Puig de Sa Font i la Xaranga els Valencians, i a més, el Sopar Solidari a favor de l’Associació Contra el Càncer.
El diumenge, concurs de tapes, i pels més petits, la festa Holi i animats tallers, a més de cercaviles de diferents grups, i el concert d’estiu amb els grups Dile al Sol (tribut a La Oreja de Van Gogh), amb versions disc funky que animaren als joves.
El dilluns hi va haver una Mostra de ball de la «Casa de Andalucia» i una actuació de les alumnes de l’Escola de Dansa Satu Jiménez, on van actuar tres grups, en total 32 alumnes que van ballar sevillanes, tangos, alegries i garrotín, fent una gran actuació. A més de l’actuació de les seves alumnes, na Satu va convidar a actuar al ballarí de Porto Cristo Carlos de los Reyes Algaba Fuster, que va fer dos balls, uns solos d’escola bolera i clàssic espanyol. Carlos ha acabat els seus estudis de dansa espanyola al Conservatori de Palma, aconseguint el Premi Excel·lència i premi Extraordinari pels estudis al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca i Premi Extraordinari de Dansa de les Illes Balears. El proper curs continuarà els seus estudis superiors a Madrid.
El dimarts matí, un clàssic de les festes de Cala Millor, el concurs de castells d’arena, i un animat taller de cuina. Tampoc ha faltat enguany la festa de l’espuma, amb molta diversió.
A les 19’30h., Missa Solemne en honor a la Patrona oficiada pel rector de Son Servera, Mossèn Jaume Mercant, i concelebrada pel rector Mn. Baltassar Morell, el pare Juri i el pare Yosbel, dos capellans de fora que passen l’estiu ajudant a la parròquia. El rector Mn. Baltassar va agrair als nombrosos feligresos la seva assistència, agraïment que va fer extensiu als regidors de l’Ajuntament de Son Servera presents a la missa, Fa Fang Dong Fu, Sergio Vallbuena, José Luis Ruiz, i la regidora Teo Moreno.
Acabada la missa hi va haver el tradicional ball de bot amb el grup Tramudança, actuació que tancà les festes.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba