ActualidadDeporteNoticias

Jaume Soler, nou president del C.D. Cardassar: «Els temes tots, entren en junta i es decideixen per majoria»

Jaume Soler Pont (1990) va estudiar la carrera de Biologia a l’UIB, i actualmente treballa a sa Coma, en el departament de Medi Ambient del municipi llorencí. De la mà del seu pare Jordi Soler “Barbot” sempre ha estat vinculat a l’esport, tant com a practicant com observador. De fet va militar en el “Carde” a les categories inferiors, fins que els estudis universitaris impediren a Jaume seguir dins el club. Ara, en una nova etapa, des d’un altre punt de vista i responsabilitats -president del club- torna al C.D. Cardassar.

– Jaume, després d’una temporada per oblidar, quina és la tasca del nou president i la seva directiva?
– En primer lloc ens agradaria donar les gràcies a l’ex president i a tota la seva junta directiva per l’activitat i l’esforç realitzat durant aquests anys al capdavant del club, així com les ajudes i les facilitats aportades a l’hora del canvi de la junta directiva. Idò sí, com tú bé dius podem dir que ha estat una temporada difícil a nivell esportiu i a nivell de club en general. Cal estar atent a la situació actual del club i realitzar les tasques oportunes en funció de les necessitats més primordials, com ara és retornar l’il.lusió al poble llorencí, tornar a transmetre els valors humans que implica l’esport en general, sense deixar de banda el caire futbolístic i professional. Ens veim obligats a donar un nou impuls al club, aportant novetats esportives i noves metes educatives als més joves.
– Tens poder absolut dins el club?
– No, de cap manera. De fet si fos així no estaria seguint els meus propis principis. Tots els temes entren en junta i es decideixen per majoria. Entenem que existeixen moments puntuals durant la temporada en què s’han de prendre decisions ràpides i de caràcter més individual per la bona salut del club, i entenc i accept la responsabilitat que significa. Crec que hem format un bon equip amb persones amb distintes franges d’edat per poder afrontar totes les necessitats del club. D’aquesta manera tenim gent amb gran experiència, com són els dos vicepresidents Gabriel Servera i Josep Fuster, entre d’altres. D’altra banda hem incorporat persones joves amb idees noves i innovadores per tal de donar una pinzellada nova a l’associació. Per tant, poder absolut, res.


– Retornar l’equip a Preferent, supòs que es l’objectiu prioritari, no?
– Sí, primordial, però també entre altres objectius. Com tots sabem el primer equip representa gran part de la imatge del club i recuperar la categoria perduda suposaria el primer pas per tornar el Cardassar al nivell que pensem que hauria d’estar. Entenem que no és una tasca fàcil, on hi entren molts d’elements en joc durant la temporada, però pensam que ja hem fet la primera passa per aconseguir-ho i hem construït un bon equip per tornar a Preferent.
– Els jugadors han respost bé a la vostra crida. Hi ha doblers, o vénen per l’estimació que tenen al club?
– Sí, tots els jugadors han respost molt bé al…

Tota l’entrevista a l’edició impresa de «Manacor Comarcal».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba