Noticias

In memoriam Carles Gil Morey

Magdalena Ordinas

Ahir divendres 13 de novembre, va morir a Manacor a l’edat de 73 anys,  Carles Gil Morey, des de Manacor Comarcal volem testimoniar el condol de tots els col·laboradors de la revista a la seva  esposa Catalina Truyols, fills, Carles, i Sonia, néts, germans Fernando, Concepció, Pep, Eduardo,i Gonzalo.

A més, de la seva família, són molts els nombrosos amics d’en Carles que el recordaran per la seva bonohimia i alegria que sempre aportà a tots als seus familiars i amics, i especialment als seus companys del Grup Amigos, Tomeu Matamales, Martí Gomila i Bernat Morey.

A la fotografia d’arxiu que acompanya aquest escrit podem veure a Carles Gil,  juntament amb els seus companys del grup Amigos, i altres músics que participaren a la vetlada de les Serenates a l’Auba que s’organitzaven per segon any consecutiu a la finca del pintor manacorí Joan Riera Ferrari, en aquella ocasió es van celebrar el 6 de juliol de l’any 2013, en honor d’Antoni Parera Fons, on a més del grup Amigos hi participaren altres músics i es va fer a benefici de Can Gazà i de l’Associació Aprop.

L’altra fotografia ens ha estat facilitada per Josep Ros, el qual va compartir molt bons moments i ens ha dit d’ell: “En Carles sempre alegrava una taula i els de devora ell. El recordarem amb aquesta rialla, tan seva. Fins prest, Carles”.

El condol per la seva mort és celebrarà dimarts dia 17 a les 19:45h a la Parròquia Nosta Senyora dels Dolors de Manacor.

Descansi en Pau!.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba