CulturaNoticias

Gran assistència a la Torre dels Enagistes al concert del cicle de Música de Cambra de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears

Magdalena Ordinas
El pati del Museu d’Història de la Torre dels Enagistes de Manacor, bellament decorat per a l’ocasió pels Amics del Museu, es va omplir per complet el passat dilluns dia 25 de juny, per poder escoltar el concert de Música de Cambra organitzat per l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears dins la seva programació del cicle de primavera / estiu.
El programa era prou atractiu per als aficionats a la bona música. La primera part del concert, les dones de l’Orquestra Simfònica Maria Luisa Payereas, Violi; Paula Marquès, violí; Junko Kuroki, viola; i Ella Mihailenko, al violoncell, interpretaren de manera magistral el Quartet núm. 1 per a cordes Op. 51 de J.Brahms.
Seguidament és va unir el clarinetista de l’Orquestra Simfònica i director de la Banda de Manacor Eduard Bernabéu i van interpretar el Quintet amb clarinet amb Sib major Op. 34. Una gran actuació d’Eduard que seguí atentament el públic assistent i de manera especial el jove estudiant de clarinet, Joan Llinàs Riera, així com molts de components de la banda manacorina presents al concert.
Acabada l’actuació, Eduard Bernabéu va afegir un petit bis (el tango “Oblivion”, de Astor Piazolla) en agraïment a l’acollida del nombrós públic assistent, entre els que hi havia la regidora de Cultura Antònia Llodrà.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba