ActualidadComarcaNoticias

FESTES DE SANT AGUSTÍ DE FELANITX: Programació pels propers dies

Divendres 25 d’agost
– Visita Guiada. Exposició d’Albert Pinya Doppelgänger, a càrrec de Pilar Rubí. Hora: a les 19.30h. Lloc: a la sala d’actes de la Casa de Cultura.
– Conferència: Darreres tendències a l’art actual: nous espais per l’art. Ho modera: Tina Codina. Hi participaran gestors d’espais artístics. Hora: a les 20.00h. Lloc: a la sala d’actes de la Casa de Cultura.
– Sopar benèfic convent Sant Agustí. Sopar a la fresca a benefici de les obres de manteniment i millora del convent de Sant Agustí. Hora: a les 21.00h. Lloc: al convent de Sant Agustí.
– QUARTA VERBENA. A partir de les 22:30h al Parc Municipal de sa Torre amb l’actuació de: LA RAIZ, BUHOS, AUXILI i DINAMO. Entrada residents Felanitx: anticipada 10€, a taquilla 15€. Entrada no residents a Felanitx: anticipada 15€, a taquilla 20€ (impresicindible acreditar residència a l’entrada del recinte). Punts de venda d’entrades: Felanitx: Can Moix i KM Tendes. Portocolom: Ca Na Massot. Manacor i Inca: Baba discos. Palma: Manangelment (C/ Consta de Can Muntaner 5, Ppl C). A Internet a ticketea.com

Dissabte dia 26 d’agost
– Campionat de Balears de fotografia de pesca submarina a Portocolom. Ho organitza: Federación Balear de Actividades Subacuáticas. Hi col.labora: Ajuntament de Felanitx.
– XIV Pujada automobilística Sant Salvador. Entrenaments el mateix dematí a partir de les 09.30h. Cursa a partir de les 16.30h. Lloc: al puig de Sant Salvador. Ho organitza: Escuderia Mitja Illa.
– Trofeu Ciutat de Felanitx de Fubol. Tercera Divisió: Felanitx – Serverense (primer partit de lliga). Hora: a les 19.30h. Lloc: al camp de futbol d’es Torrentó. Ho organitza: Club Esportiu Felanitx. Hi col.labora: Ajuntament de Felanitx.
– CINQUENA VERBENA. A partir de les 22:30h al Parc Municipal de sa Torre amb l’actuació de: TOTS AQUESTS DOIS (SWING), OMBRA, HIJOS DE MATXIN, ILEGALES i BLACK CATS. Entrada gratuïta.

Diumenge 27 d’agost
– VI Fira Nocturna de Sant Agustí i gastronomia al carrer food trucks). Hora: a partir de les 18.00h. Lloc: passeig Ramon Lull de Felanitx. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx.
– II Trobada en Línia. Hora: a les 19.30h. Lloc: Parc Municipal de sa Torre de Felanitx. Ho organitza: Federació Balear de Ball Esportiu. Hi col.labora: Ajuntament de Felanitx.
– Cercavila pels carrers de Felanitx amb Cavallets, Dimonis i Caparrots. Hora: a les 19.00h. Lloc: primer ball i sortida des de la Casa de Cultura i continuarà el recorregut cap a l’Ajuntament.
– Completes de Sant Agustí. Cantades per la Coral de Felanitx. Hora: a les 22.00h. Lloc: convent de Sant Agustí de Felanitx.
– A continuació, processó per la plaça del Convent amb la participació dels Cavallets i concert de la Banda de Música de Felanitx
– En acabar, ballada popular amb els grups s’Estol des Gerricó i Abeniara. Ho patrocina: Ajuntament de Felanitx
– Castell de focs artificials. Hora: a les 00.30h. Lloc: des de l’aparcament d’es Sindicat.

Dilluns 28 d’agost
festa de Sant Agustí

– EUCARISTIA SOLEMNE. Predicarà Antoni Garau, rector de ses Salines i la Colònia de Sant Jordi. Cantarà la Coral de Felanitx i en acabar, ball dels Cavallets. Hora: a les 11.00h. Lloc: al convent de Sant Agustí.
– A continuació, cercavila i ball de Gegants i Caparrots.
– FESTA AQUÀTICA INFANTIL. Hora: a les 17.00h. Lloc: a la plaça Peralada i al Parc Municipal de sa Torre. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx.
– CORREFOC. A càrrec de Dimonis a Lloure. Hora: a partir de les 21.30h. Lloc: des de la plaça de sa Font de Santa Margalida. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx.
– VERBENA DE SANT AGUSTÍ. A partir de les 22:30h al Parc Municipal de sa Torre amb l’actuació de: MIAULOS, IPOP’S, SES BUBOTES, WITHOUT STRING i DJ MANOLO GARCIA B2B ANDREU GONZALEZ. Entrada gratuïta.

ALTRES ACTUACIONS
– CAN MOIX
11.00h. Kuikis & Friends. 16.00h. Llimac, Tom Trovador, Dirty Mariachi, Big Yuyu, Hijos de Matxín i Ramonikos.
A l’interior: Dj Peli, Dj Palerm i Maraca Dj.
– CARRER PARE AULÍ
14.00h. Danny Fernández, Enric Ricone, Javi Ortiz, Kuikis, Manu Sánchez, Ralfus, Nacho Almagro, Pedro Silva, Pomodoro, Gerard García, Aitor García, Areien, Manolo García, Andreu González, Toni Cr i Simón Vera.
– S’ABEURADOR
15.30h. Gaspar Sampol. A continuació Dj Andriu de s’Eixam i Dj Titi.
– BAR EUROPA
16.30h. MyStart. A continuació La Vereda.

Dimarts 29 d’agost
– VII Torneig de Pàdel Sant Agustí. Del 29 d’agost al 3 de setembre al pavelló poliesportiu municipal Guillem Timoner. Hi col.labora: Ajuntament de Felanitx. Ho coordina: Club Pàdel Felanitx.

MÉS IMATGES DELS PRIMERS DIES DE FESTES DE SANT AGUSTÍ, A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL». SECCIÓ «CRÒNIQUES FELANITXERES» (Maikel).

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba