ActualidadComarcaNoticias

Del 18 al 20 d’agost, l’Ajuntament de Sant Llorenç celebrà les Festes de S’Illot «llorencines» 2017

Magdalena Ordinas

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, durant tres dies celebrà les festes de S’Illot 2017. Un any més, molts dels actes foren programats conjuntament amb l’Ajuntament de Manacor.
Començaren el passat divendres dia 18 amb el Mercat de S’Illot, i Cercavila i Correfoc amb els dimonis de Son Ganxo.
Enguany una de les novetats va ser la Desfilada de roba organitzada per la tenda Libelle Boutique, que fou inaugurada el passat mes d’abril al carrer Gregal, 11 de S’Illot. La botiga, regentada per l’empresària Tania Nikolova, ofereix les últimes tendències de marques com Donatzelli, Morgan, Smassh, etc. La desfilada va reunir a molta gent que no es va voler perdre les novetats per a la tardor. La desfilada va ser animada per Jaume Femenies, que de moda pot ser que no concretés molt, però va fer una divertida presentació d’aquesta i de les novetats de la propera tardor.
La demostració de ball de bot al carrer Rosa dels Vents a càrrec de Va de Jota, i el ball obert amb el grup Tramudança, reuniren als aficionats de la comarca, i l’espai restà petit per a tots els balladors i balladores. La Locamotora i Ácaros del Son, a la plaça del Llop, tancaren el primer dia de festes.
El dissabte fou…

TOTA LA INFORMACIÓ I IMATGES INÈDITES, A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba