ActualidadEntrevistas

Entrevista a Rosa Carbonell, directora de 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor

Magdalena Ordinas

Si hi ha una persona que admiro per la seva capacitat i habilitat que té per l’ensenyament musical i capacitat per transmetre la seva passió i amor per la música és Rosa Carbonell. Amb ella parlam aquesta setmana a “Manacor Comarcal”, per saber quin balanç fa del passat curs de la seva Acadèmia 440 Aula Musical, i quins projectes té pel curs que ve.

– Hola Rosa, quin balanç fas del passat curs?
– El curs passat va ser un bon curs. Vàrem realitzar moltes activitats: Concert de Nadal a l’Auditori de Manacor, vàrem anar a tocar a la residència de Sa Font de Sa Cala, vàrem participar a la missa de matines de S’Illot i Cala Millor, a les completes de Sant Antoni de Cala Millor, per Pasqua vàrem realitzar les audicions a l’Hotel Castell de Mar de Cala Millor on férem una estada d’un cap de setmana, i per acabar el concert de fi de curs a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor, en què participaren tots els alumnes. L’escola compta amb una orquestra d’uns 70 membres i un cor d’uns 80.


– Quin tipus d’alumnat tens?
– Tenim tot tipus d’alumnes: des de 4 anys fins… Orientam els alumnes en el seu itinerari musical: tant alumnes que es volen dedicar professionalment a la música, com els alumnes que vénen per aprendre… Intentam trobar l’equilibri entre una base sòlida i una bona tècnica, divertint-se alhora. Per tant, el tipus d’alumnat és molt divers.
– La programació de l’escola de Cala Millor i de Manacor, és la mateixa?
– Sí, cada escola compta amb una orquestra, amb un cor i s’imparteixen classes de clarinet, flauta, piano, saxofon, violí, bateria i llenguatge amb el mateix projecte curricular. A més, el professorat és el mateix.
– El darrer any s’hi han apuntat famílies senceres. Quina valoració en fas?
– Imaginau-vos quin ambient més bonic, que tota una família comparteixi i gaudeixi de la mateixa activitat! A més a més, compartir…

 

TOTA L’ENTREVISTA I MÉS FOTOGRAFIES A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba