ActualidadCulturaNoticias

Exposició “Genèric intencionat”, d’Elisenda Pipió, a la Torre de ses Puntes

La inauguració de l’exposició d’obres de la reconeguda ceramista Elisenda  Pipió Gelabert, prou coneguda per l’exposició “Alfabet” a la Institució Pública Antoni M. Alcover, l’any 2012 i per ser l’autora de la petita placa de ceràmica amb el nom de les infermeres republicanes assassinades l’any 1936 a Manacor, es presenta com “un treball sobre l’ús del femení en el llenguatge… que vol fer pensar, fins i tot incomodar a qui no es vol moure de les normes estantisses i que no veu la necessitat de canvi en la societat actual”, va tenir lloc a les 19 hores del divendres dia 11 de març a la Torre de ses Puntes. L’exposició romandrà oberta fins el dia 31 de març, de dimarts a dissabte, de 18 a 20 hores.
L’acte, inicialment promogut pel Col.lectiu Dones de Llevant, i emmarcat dintre del cicle Art Cinema Cultura Manacor 2017 del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor, comptà amb la participació de la poetessa, narradora i critica literària Marta Pessarrodona, que dedicà a Elisenda l’escrit que també s’exposa baix el títol “Elisenda genèricament considerada”, escrit en el que la poetessa imagina que al passar la ma per un quadre o una peça obra d’Elisenda Pipió, sentirà la “sensació tàctil semblant a la neuronal en llegir un poema estimat, com en alguns de Maria Antònia Salvà”.
Igualment acompanyaren a la prestigiosa ceramista, la periodista M. Camacho, que parlà en nom del Col.lectiu Dones de Llevant, i la tinent de Batle delegada de Cultura i Turisme de l’Ajuntament de Manacor Antònia Llodrà, donà per inaugurada l’exposició, destacant tant l’obra d’Elisenda Pipió Gelabert, com la bona tasca de conscienciació que du a terme l’esmentat Col.lectiu Dones de Llevant.

1-IMG_0280-web 1-IMG_0285-web 1-IMG_0291-web

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba