ActualidadNoticias

L’arquitecte Josep Antoni Aguiló ja és el nou assessor de planificació i gestió urbanística de l’Ajuntament per dirigir el Pla General

DSC_0139-web

L’arquitecte i urbanista Josep Antoni Aguiló ha pres possessió del càrrec d’assessor de planificació i gestió urbanística de l’Ajuntament de Manacor amb l’objectiu de seguir la tramitació del Pla General d’Ordenació Urbana, un document que ha de fixar la normativa urbanística a tot el municipi i que el ple municipal ha aprovat inicialment. Per iniciar la seva tasca el nou assessor del departament municipal d’Urbanisme haurà d’analitzar els documents que integren el Pla General i estudiarà els informes que han emès els diferents organismes públics i també les al.legacions que s’han presentat al Pla General per seguir amb la seva tramitació.
Josep Antoni Aguiló ha pres possessió del seu càrrec d’assessor de planificació i gestió urbanística de l’Ajuntament de Manacor acompanyat pel batle, Pedro Rosselló; i per la regidora d’Urbanisme, Isabel Febrer. Aguiló encara el nou repte de dirigir la tramitació del Pla General “amb ganes de fer-hi feina i de fer-lo avançar juntament amb l’equip humà que integra el departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manacor”.
El nou assessor del departament d’Urbanisme és arquitecte superior i expert en planificació. Durant el desenvolupament de la seva tasca professional Josep Antoni Aguiló ha treballat a l’Oficina d’Informació Urbanística del Col.legi d’Arquitectes de les Illes Balears, ha format part com a tècnic de la Comissió Urbanística del Consell de Mallorca i ha treballat conjuntament amb els equips de planificació urbanística dels ajuntaments de Palma, Calvià, Andratx i Son Servera.
Aj. de Manacor

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba