ActualidadComarcaNoticias

Èxit de públic i de participació a tots els actes de les Festes Patronals de Sant Llorenç des Cardassar 2017

Magdalena Ordinas

Sens dubte, les Festes Patronals de Sant Llorenç 2017, passaran a la història del poble com una de les més participatives, i amb activitats per a tots els gustos i edats.
La Banda de Música estrenà aquest any nou director, Pere Siquier, i a més, a la banda han tornat bona part dels antics components que han donat un nou impuls a la banda llorencina.
La colla castellera Al.lots de Llevant va actuar un any més a les festes llorencines, i de fet hi actuen de manera ininterrompuda des de l’any 2005. Enguany actuaren dia 12 d’agost, a la plaça Nova condicionats per les baixes per viatges d’alguns components. Completaren un dos de sis i un quatre de sis, i tant en els castells com en els pilars de quatre que alçaren hi havia una bona representació de castellers llorencins.
La XXI Fira nocturna va ser una de les més exitoses dels darrers anys, a la que assistiren gent de tota la comarca del Llevant. Enguany es va canviar el vi per la Fira de la Cervesa Artesana i Tapes. A més, a la Fira hi participaren cinc restaurants de la comarca, on els cuiners de cada establiment presentaren les novetats i els seus millors plats. Segons el batle Mateu Puigròs, “La Fira Nocturna s’ha transformat en una cita gastronòmica de l’estiu”.
Per primera vegada el grup de joves llorencins Granots i Sopes organitzà una festa d’horabaixa dins el torrent, al costat del camp de futbol “Es Moleter”, Els ‘calàpots’ de Sant Llorenç des Cardassar varen…

TOTA LA INFORMACIÓ I IMATGES INÈDITES, A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba