ActualidadNoticias

Amb el pregó a càrrec de Joan Ballester i el gran concert revetler de la Banda de Música de Manacor, van començar unes participatives Festes de s’Illot 2017

Magdalena Ordinas / Fotos: M.O., T.S., P.L.V. i “amics/es del Manacor Comarcal”

El divendres dia 11 d’agost es donava el sus de sortida a les Festes de s’Illot 2017. El delegat de s’Illot Antonio García va donar la benvinguda a tots els assistents al Pregó de Festes i al concert de la Banda de Música de Manacor, que marcava l’inici de festes. Va agrair l’ajuda de tots els col.laboradors de les festes, i va tenir un record pels silloters que ja no hi són presents. A més, va agrair la presència del batle de Manacor Pedro Rosselló i regidors que volgueren esser presents a l’inici d’aquestes.
L’encarregada, com cada any, de presentar al pregoner va ser na Cati Mesquida, que va dir d’en Joan Ballester, més conegut com a “Joan Lluent, també Joan des Platja Blanca, o Joan des Pinomar”, depenent de l’època en què un l’ha conegut, que és un veterà dins el món de l’hosteleria a s’Illot, amb més de quaranta anys d’experiència.
En Joan, va fer un pregó curtet en el què va relatar la seva vida personal i la seva experiència dins el món del turisme. A més, va explicar la seva satisfacció per tot el que els silloters han aconseguit al llarg dels anys, i l’ajuda de les seves filles, que continuen el negoci familiar. També va agrair al delegat Antonio Garcia la convidada i l’honor d’esser el pregoner d’enguany.
Poc abans de l’hora anunciada, va començar el concert de festes de la Banda de Música de Manacor. Degut al vent que sempre fa vora la mar, enguany es va decidir canviar la ubicació dels músics, que tocaren abaix de l’escenari, més propers a la gent, exceptuant metalls i percussió, i fou tot un encert; la banda s’escoltava molt millor i sonava de meravella. El director Eduardo Bernabéu, amb la seva simpatia va captivar als assistents i va aconseguir la complicitat dels músics i un gran aplaudiment del nombrós públic assistent i autoritats, pel magnífic concert. Com a bis de concert, enguany interpretaren “Mi gran noche”, de Raphael, i el famós “Despacito”, que va cantar i ballar tot el públic, a més de la banda i de manera especial el director i les tres percussionistes que contagiaren el seu ritme a tots.
Del dissabte 12, el més destacat fou…

TEXTE ÍNTEGRA A L’EDICIÓ IMPRESA.

PROGRAMACIÓ QUE RESTA PER ACABAR LES FESTES

Divendres 18
– De 10 a 12h., Mostra de dibuix. A la ronda del Matí, davant l’Hotel Pinomar. Hi col.labora: Supermercat RIUS.
– 10h., Gran festa de la Gent Gran. A l’avinguda dels Pins, davant el local de la Gent Gran. Recollida de tiquets fins dia 17 d’agost al local de la Gent Gran. Hi col.labora: Associació de Gent Gran de s’Illot.
– 19’30h., Cercavila i correfoc amb els dimonis de Son Ganxo. Sortida del carrer de Llebeig. Ho organitza: Ajuntament de Sant Llorenç.
– De 18’30 a 21’30h., Donants de sang. Av. dels Pins.
– 20’30h., Nit de flamenc a carrèc de l’acadèmia Satu Jimenez. Plaça del Mollet.
– 22’30h., Gran Revetla sillotera amb els grups: LA LOCOMOTORA, ÁCAROS DEL SON. Plaça del Llop. Ho organitza: Ajuntament de Manacor.

Dissabte 19
– 10h., Taller d’estels. Davant l’Hotel Pinomar. Hi col.labora: Pedro Frau.
– 19h., XI Fira nocturna de s’Illot, productes artesans i autòctons de les Illes Balears. Av. del Llop.
– 20h., I Tast de cervesa artesana de s’Illot (plaça del Llop).
Hi col.laboren els Cervesers: Cervesa Artesana Mallorquina Forastera – Es Molinar – Palma, Cervesa amb flor de taronger Sullerica – Sóller, Cervesa natural i més… Cas Cerveser – Galilea, Cervesa artesana Beer Lovers – Alcúdia.
Restaurants i pastisseries: Apolo, Ca’s Gallo, Restaurant Bari, Pastisseria Ca’n Florit. Ho organitza: Ajuntament de Manacor.
– 21’30h., Concert. Gran concert amb els grups: MEGASTARS. VOICES TRIBUTE, Bruno Mars / Adele / Prince, Val 9. A la rotonda de la Rosa dels Vents. Ho organitza: Ajuntament de Sant Llorenç.

Diumenge 20
– 07.30h., Llevada de barques a l’esplanada de la Nàutica.
– 09’30h., Berenar treball. Hi col.labora: Associació Nàutica s’Illot
– 19h., V Trobada de gegants. En Vicenç, na Catalina, en Domingo, na Catalineta, mossèn Alcover i en Picarolet, de Manacor, es trobaran amb en Jaume Belluguins, n’Angelina Trebolina i Salvador Galmés, de Sant Llorenç, per fer un ball plegats acompanyats dels xeremiers del Puig de sa Font. Damunt el pontet del riuet. Ho patrocinen: Ajuntament de Manacor i Ajuntament de Sant Llorenç. Hi col.labora: Hotel Playa Moreia.
– 21h., Havaneres – Sa Rondalla de l’Associació de persones majors de Campos. Plaça del Llop.
– 23’30h., Gran Traca de focs artificials. A la platja de s’Illot. A càrrec de Pirotècnica Jordà. Hi col.labora: Ajuntament de Sant Llorenç. Ho organitza: Ajuntament de Manacor.

TOTA LA INFORMACIÓ I IMATGES INÈDITES, A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba