ActualidadNoticias

El president de la Federació d’Associacions Antoni Oliver, denuncia l’abocament d’aigües fecals aprop del convent de les Benedictines

sagrada-familia-manacor-web

En una carta o nota suposadament remesa al Batle de Manacor Pedro Rosselló (no ens ha arribat l’encapçalament del document), Antoni Oliver, signant com a president de la Federació d’Associacions de Veïnats de Manacor, denuncia l’abocament d’aigües fecals per part de l’empresa Avícola Ballester, molt aprop del convent de les monges Benedictines.
Antoni Oliver, també informa que en nom de la Federació, s’ha posat diverses vegades amb contacte amb les monges de la “Sagrada Família” pel motiu de les molèsties que les ocasiona l’activitat de l’empresa denunciada. Assebenta al Batle de que en diverses ocasions ha donat part a l’Ajuntament de Manacor, però que l’Administració Municipal no ha actuat en conseqüència.
Oliver denuncia que el soroll d’un generador de corrent ensordidor altera la pau del monestir i no deixa dormir als que allà hi viuen. Seguint amb la seva denuncia, assegura que la manca de canalitzacions d’aigües residuals i l’existència d’un pou negre de reduïdes dimensions a les instal.lacions de l’empresa referida, provoca que sovint l’esmentat pou negre es desbordi, realitzant abocaments d’aigües fecals a uns terrenys rústics que son de propietat municipal.
A tot l’anteriorment denunciat, Antoni Oliver afegeix que “a conseqüència de l’esmentat abocament d’aigües brutes es produeix un desagradable olor a ous podrits que fa inhabitable l’entorn d’aquell indret”.
Seguint amb la denuncia, ens informa de que l’últim abocament registrat va tenir lloc el passat dia 21 de febrer i de que les aigües brutes formaren un torrentó fins a les conegudes com a naus dels Suasi. Aquest mateix dia la Federació es va posar en contacte amb l’Ajuntament aportant unes imatges casolanes del fet.
En nom de la Federació d’Associacions de Veïnats, Antoni Oliver demana solucions a l’actual situació i advertint que els esmentats abocaments podrien ser constitutius d’un delicte ecològic.
El denunciant assegura que ningú te dret a molestar al seus veïns… “el fet que unes humils monges visquin a la pau i tranquil.litat del seu monestir, no dóna dret a que ningú les pugui trepitjar i riure d’elles”.
La missiva denuncia, acaba advertint de la necessitat de que l’empresa Avícola Ballester tingui de tots els permisos i autoritzacions per exercir la seva activitat. En cas contrari es demana el tancament de les instal.lacions

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba