ComarcaNoticias

CRÒNIQUES FELANITXERES, amb Maikel

Escrit per: Maikel; fotos: Salvi

– La gent de la nostra ciutat, Felanitx, està sorpresa per la notícia de que el nostre Ajuntament ha dit que al pròxim ple, Francisco Franco deixarà de ser ‘Fill Predilecte’ de Felanitx, com han fet a una altra localitat de Mallorca. Consultant al professor Grimalt i a l’historiador Ramon Rosselló,  coincideixen que això no és possible perquè per ser ‘Fills Il.lustres’ o bé ‘Predilectes’ cal néixer a la població, sinó simplement són ‘Fills Adoptius’. Només sabem que va passar per Felanitx quan era ‘Capitán General’ de les Illes Balears.
——————————————-
– Divendres dia 3 es va poder fer a la fí la TORRADA a la Llar, amb molta de gent.
——————————————-
– En Salvi també va assistir dissabte dia 4 a SON PROENÇ a la Missa i al FOGUERÓ monumental. Al final es va amenitzar amb ball de bot amb Els Revetlers, i ball de saló dins l’antiga escola amb el duo Joan i Simó (de Géminis). Tot perfecte.
——————————————-
– També va anar a la PAELLA de SON NEGRE, d’on veis les fotos de rigor. Va tenir lloc a dins l’antiga escola perque a fora feia una gran ventada i temps insegur.
——————————————–
– La mala notícia ha estat que un altre pic ha caigut un arbre damunt un cotxe a PORTOCOLOM i l’ha esclafat. Aquest vent tan punyeter un altre pic!
——————————————–
Amb la col.laboració de SALVI i Margalida Grimalt.

 

MOLTES MÉS IMATGES A L’EDICIÓ IMPRESA, JA A TOTS ELS PUNTS DE VENDA DE MANACOR I COMARCA.ball-son-prohens-2017web torrada-imas-felanitx-2017web torrada-son-prohens-2017web

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba