ComarcaNoticias

Gran afluencia de visitants a la VIII Fira de la Flor d’Ametller de Son Servera

Magdalena Ordinas

El passat diumenge dia 5 de febrer, a les cases de Ca s’Hereu de Son Servera es va celebrar la VIII edició de la Fira de la Flor d’Ametller. Una fira plenament consolidada amb una gran afluència de públic i rècord de visitants.

fira-ametller-son-servera2017-web1 fira-ametller-son-servera2017-web2 fira-ametller-son-servera2017-web3Fins a 37 expositors oferien tot tipus de productes relacionats amb l’ametlla o la flor d’ametller: dolços, perfums, sabons amb aroma d’ametlla, confitures, patés, etc., a més de productes artesans de roba mallorquina i d’artesania, que incorporen en la seva decoració detalls relacionats amb l’ametlla; així com també una interessant mostra de maquinària antiga relacionada amb la recol.lecció de l’ametlla.

Els Xeremiers des Puig de Sa Font amb la seva encisadora música donaven la benvinguda als nombrosos visitants, i l’Agrupació Folklòrica Sa Revetla va fer una demostració dels seus millors balls.

Segons la regidora de Turisme, Marga Vives, responsable de l’organització de la fira, l’objectiu d’aquesta “és oferir un matí diferent i donar a conèixer aquest fruit als visitants i turistes, a més d’una mostra de les nostres arrels gastronòmiques i culturals”.

MOLTES MÉS IMATGES A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL», JA A TOTS ELS PUNTS DE VENDA.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba