ActualidadComarcaNoticias

9Ritme, U Dance, i l’escola Satu Jiménez, a la final balear «Vive tu sueño»

Magdalena Ordinasvive-tu-sueño-2017-9ritme-web vive-tu-sueño-2017-satu-jimenezweb vive-tu-sueño-2017-udance-web

Avui dissabte dia 11 de febrer, al Teatre d’Artà es celebrarà la final autonòmica del campionat de Balears “Vive tu Sueño”, un concurs on els participants es disputen passar a la final nacional que es celebrarà a Madrid al mes de març.

A partir de les 16 hores començaran les finals de dansa urbana (hip hop) i la resta de modalitats, com show dansa, flamenc, dansa clàssica,etc.

L’Acadèmia de Manacor 9Ritme i el seu director Miki Galmés, té el grup premium a la final. El grup premium MixDance Crew son els més veterans, els adults, que a dia d’avui ja estan amb moltes ganes perque es juguen passar a la final nacional que es celebra a Madrid el mes de març. A més, el grup SEF Megacrew (nins de 13 a 18 anys) van ser seleccionats (tot i que no competiran per raons logístiques) però tindran l’honor d’obrir la gala.

De l’Escola de Dansa flamenca de na Satu Jiménez de Porto Cristo han passat a la final els tres grups següents: categoria infantil i cadet, en la modalitat de flamenc, i open amb clàssic espanyol i flamenc.

L’Escola U Dance de sa Coma presenten ni més ni manco que cinc grups a la final. Els grups són UEigels, Usouls, Ublack, UShadows, i Ubloods. La directora i subdirectora de l’escola Maria Durán i Núria Sanchez, esperen bons resultats dels grups, ja que s’han preparant a fons.

Molta sort a tots!!

MÉS IMATGES DELS DIVERSOS GRUPS A L’EDICIÓ IMPRESA.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba