Son ServeraNoticias

Un mural a sa Coma i un a Cala Bona se sumen a la ruta Color Millor

El mural de Cala Bona és un mural reivindicatiu amb el qual l’artista i el Consorci de Turisme  volen conscienciar la població de la importància de mantenir net el nostre entorn 

Plàstic/Fàstic i Natura/No atura són els dos nous murals que l’artista serverí Sath ha pintat a Cala  Bona i a sa Coma respectivament i que sumen el sisè i setè mural d’aquesta ruta. Una ruta d’art urbà  que té la intenció de generar una reacció i un diàleg amb l’espectador de carrer i pretén ser una  manera de transmetre valors, històries, tradicions o reivindicacions, entre altres, alhora que es  rehabilita un espai públic. 

El mural de sa Coma és un clar homenatge a la natura, flora i fauna del destí. Una representació de  la zona de sa punta de n’Amer, Àrea Natural d’Especial Interès (ANEI) des del 1985. 

Per altra banda, al mural de Cala Bona es pot contemplar una tortuga marina a punt de menjar-se  una bossa de plàstic pensant que és una medusa. Una situació, per desgràcia, molt comuna als  nostres mars a causa d’algunes conductes incíviques. 

Actualment hi ha més de 150 milions de tones de plàstics a l’oceà i s’espera que, si no hi ha un  dràstic canvi de tendència, en el 2025 aquesta xifra segueixi pujant fins al punt de tenir 1 tona de  plàstics per cada 3 de peix. En el 2050 hi haurà més plàstics que peix a la mar. 

L’artista serverí Sath ha estat una vegada més l’encarregat de pintar les noves obres. Aquest projecte artístic i cultural està impulsat pel Consorci de Turisme de Cala Millor i alhora que  embelleix espais públics i apropa l’art a tothom és també un al·licient de l’oferta turista del destí. 

Amb aquests, són ja 7 els murals que formen aquesta ruta amb aturada a gairebé tots els nuclis  d’ambdós municipis.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba