Actualidad

Tot a punt per gaudir de la renovada Fira de Setembre

La Fira de Setembre de Manacor torna aquest cap de setmana, i enguany ho fa amb una proposta renovada. S’ha reestructurat l’oferta amb l’objectiu essencial de prioritzar l’artesania, el producte local i la gastronomia.
La Fira de Setembre de Manacor està programada per aquest diumenge 17 de setembre, i es durà a terme des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre. L’esdeveniment se celebrarà a la plaça de sa Mora, el carrer Lleó XIII, que es convertirà en l’epicentre de l’artesania i els productes locals, i la plaça de Sant Jaume. Les paradetes artesanes oferiran una àmplia gamma de productes únics i creatius.
La plaça de sa Mora esdevindrà el punt de trobada per als amants de la gastronomia, amb una selecció de plats locals i tradicionals amb l’objectiu de satisfer el paladar dels visitants.
Els assistents a la Fira de Setembre també podran gaudir d’animació de carrer que omplirà de vida el matí. Els més petits de la casa tendran el seu espai especial a la plaça de Sant Jaume, on es muntaran jocs infantils perquè els infants puguin passar un dia ple de propostes divertides.
El capvespre, a partir de les 17.30 h, la plaça de sa Mora es transformarà en una pista de ball de swing, on tots els amants de la música i el ball podran gaudir d’una ballada a peu de carrer.
Un altre dels punts destacats de la fira serà aquest dissabte vespre, coincidint amb el concert a benefici de l’Associació ELA Balears, on es disposarà de paradetes de menjar que seran muntades per AMIPAS de centres educatius, així com bars i restaurants del municipi. Aquesta iniciativa cerca enriquir l’oferta gastronòmica i promou l’associacionisme local. Les tapes estaran disponibles a un preu popular de 2,5 euros, i els fons recaptats a la barra de begudes del concert es destinaran a l’Associació ELA Balears.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba