Actualidad

Torna el Concurs de Villancets de Porto Cristo

El Concurs de Villancets de Porto Cristo torna enguany amb una nova convocatòria, després de l’èxit de la passada edició. El concurs tindrà lloc a la Parròquia de la Mare de Déu del Carme de Porto Cristo els divendres entre el 24 de novembre i el 15 de desembre a les 20 hores, i s’hi podrà participar amb les mateixes categories que en l’edició anterior.
Les jornades començaran el divendres 24 de novembre amb les Categories de joves i adults. L’1 de desembre actuarà la Categoria infantil i es conclourà amb la Gala Final d’entrega de premis el 15 de desembre. Cada un d’aquests dies s’iniciarà amb l’arranjament de Josep Ros de la Sintonia del Concurs del Mestre Ramis, que s’espera que tot el públic pugui entonar.
El Concurs de Villancets de Porto Cristo torna a comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor, la Junta de Districte de Porto Cristo, la Parròquia Verge del Carme i altres entitats. Els alumnes de l’IES Porto Cristo tornaran participar en la configuració del disseny de la banderola.
Des del 10 d’octubre ja es poden realitzar les inscripcions mitjançant el formulari online que es podrà trobar a les xarxes socials de l’organització o demanant-lo mitjançant un correu electrònic a l’adreça: concursvillancets@gmail.com

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba