ActualidadComarcaSon Servera

Son Servera celebrà la Nit de l’Art i la Fira Ramadera, Agrícola i Artesanal

El passat dissabte 11, la Nit de l’Art de Son Servera tornà a reunir a la Biblioteca de Son Servera, Son Servera Jove, Serveis Socials Municipals, el Teatre La Unió, el carrer Tren, el carrer Pere Antoni Servera, la plaça de Sant Joan, l’Església Nova, plaça s’Abeurador, espai d’art Miquel Vives, la Galeria Ca’n Dinsky i el Taller Studio 54, diferents disciplines artístiques.
L’art, acompanyat de l’artesania de la fira nocturna, va omplir els carrers de paradetes plenes de color i productes únics. Creacions d’street art en directe, música, jazz, pintura, escultures, teatre, cançons d’ara i de sempre per a infants, art per a millorar la societat, tallers per experimentar… tot en una nit d’ambient, cultura i vida que tornà a Son Servera.
El diumenge 12 tocà la XXIV Fira Ramadera, Agrícola i Artesanal, omplint els carrers d’artesania, producte local, tradició, cotxes antics, maquinària agrícola, bonsais, xeremiers, teatre de carrer, els gegants que ballaren acompanyats dels Xeremiers des Puig de Sa Font, i entre els quals hi havia els de Felanitx, que es van sumar a la festa.
Pel que fa a la representació oficial a aquesta edició de la Fira, hi van assistir la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el conseller d’Educació, Martí March, que varen ser rebuts per la batlessa Natàlia Troya i regidors del municipi i comarca. A l’arribada de les autoritats, la Banda de Música de Son Servera, amb el seu director Joan Antoni Ballester, tocà la Balanguera i l’Himne de Son Servera.
La fira tancà un bon cap de setmana cultural, preludi de les Festes Patronals de Sant Joan, que es celebraran del 17 al 26 de juny.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba