ActualidadComarcaNoticias

Sis partits es disputaran la Batlia de Sant Llorenç des Cardassar

Magdalena Ordinas

Un total de sis partits és disputaran la Batlia a Sant Llorenç des Cardassar, on “Manacor Comarcal” ja va donar a conèixer tres dels sis candidats que ens facilitaren la informació i que són: Onofre Garcia Prohens, per part d’El Pi; Pep Jaume Umbert, candidat del PSIB-PSOE; i Dolors Sánchez Márquez per MÉS.
Per part del Partit Popular, Manuela Meseguer tornarà a ser la candidata a la batlia llorencina, i és l’actual presidenta del Partit Popular de Sant Llorenç. Aquesta és la seva segona legislatura, i si bé va ser la segona força més votada del municipi llorencí a les passades eleccions municipals, sempre ha estat a l’oposició.
Amb el nom de Junts per Sant Llorenç es presenta un nou partit, encapçalat per Serafí Lliteres Massanet, que es va presentar a la passada legislatura per Esquerra Republicana, i en aquesta es presenta com a grup independent.
Finalment, el Batle actual Mateu Puigròs, president del partit GISCa tornarà encapçalar la llista del seu partit.
Els votants com sempre, tindran la darrera paraula el dia de les eleccions. Per tal de donar a conèixer els programes dels sis partits que es presenten, la revista digital www.card.cat organitzarà dos debats entre els candidats/es a la batlia llorencina. El primer serà sobre la zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar, i està previst pel dimarts dia 14 de maig a les 20’30 hores a l’Auditòrium sa Màniga de Cala Millor; i el segon debat, a Sant Llorenç, dia 17 de maig a les 20 hores a l’Espai 36, moderat pel director de la revista Pau Quina.
A la fotografia facilitada pel partit GISCa, es poden veure a tots els components que integren la llista.

En la imagen, abajo de estas líneas, la candidatura de GISCa del Batle Mateu Puigròs.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba