ActualidadComarcaCulturaNoticias

El proper diumenge 12, Concert homenatge a Catí Garí al convent de Sant Agustí de Felanitx

Magdalena Ordinas

El proper diumenge dia 12 de maig a les 18 hores, al Convent de Sant Agustí de Felanitx, es retrà un homenatge a la memòria de Cati Garí Monserrat, que va morir el dia 12 de juny de l’any 2018 a l’Hospital de Manacor.
La seva mort va ser molt sentida, en primer lloc, sens dubte pels seus pares Tomeu i Margalida, germans Pedro i Joan, i per la resta de familiars i amics. Però també va ser una pèrdua molt important per a la Banda de Música de Felanitx, coral Ars Antiqua, cor 440 Aula Musical, cor de Cambra del Conservatori de Felanitx, i la Coral de Felanitx, entitats musicals totes elles en què va estar integrada na Cati, com a component de la banda, i com a professora i col.laboradora de la resta d’entitats.
Na Cati era un persona molt estimada pels nombrosos amics, alumnes i companys que va fer al llarg de la seva vida. Aquests companys i amics han volgut reunir-se i retre un especial homenatge a la seva memòria, de la millor manera que saben fer els músics, amb un concert conjunt de la Banda de Música de Felanitx i totes les entitats i escoles que tant va estimar na Cati.
Vaig conèixer na Cati fa bastants d’anys, era una persona entranyable, que no volia protagonisme a l’hora d’acabar un concert, cedia tot el protagonisme als seus alumnes i em costava molt fer-li una foto davant dels alumnes de la coral de 440 Aula Musical; de seguida es posava al costat. En canvi, amb els seus companys sempre es mostrà satisfeta.
Avui els portaveus dels companys que formaren part del món de la música que tant estimà, ens conten els seus records.

ELS DIFERENTS ESCRITS DEDICATS A NA CATI GARÍ PER PART D’AMICS MÚSICS, I ALTRES IMATGES, A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba