ActualidadCulturaNoticias

Presentació a l’Espai 36 del nou  llibre de Josep Cortès, «La guerra civil a Sant Llorenç des Cardassar. Republicans a sa Coma i Son Carrió»

Magdalena Ordinas

Avui divendres dia 21, a les 20:30 a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar es presentarà un nou llibre del escriptor i dibuixant llorencí Josep Cortés, «La guerra civil a Sant Llorenç des Cardassar Republicans a sa Coma i Son Carrió». La presentació anirà a càrrec d’Antoni Tugores,  periodista i escriptor manacorí que al llarg dels darrers anys   ha publicat nombroses entrevistes, reportatges i quatre llibres sobre la memòria històrica de la Guerra civil a les Balears.  Moderarà l’acta Guillem Pont, i  a més, hi haurà una intervenció musical de Marc Cortès.

L’escriptor i dibuixant llorencí Josep Cortès i Servera, va néixer l’any 1951 a Sant Llorenç, va col·laborar amb la revista «Flor de Card» (1972-2010), i a partir de l’any 1977 la va dirigir durant 40 anys. L’any 2011 va ser un dels fundadors i editors de la revista digital www.card.cat, amb la qual segueix col·laborant  a l’actualitat.

Des de l’any 2002, ha duit a terme una gran activitat literària publicant vuit llibres centrats en l’estudi de temes locals de caràcter esportiu i històric.

Des de Manacor Comarcal li desitjam èxit a la seva darrera obra,  La Guerra Civil a Sant Llorenç. Republicans a sa Coma i a Son Carrió, que presenta el proper dia 21.

portada

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba