ActualidadNoticias

PREGUNTES DEL GRUP MUNICIPAL POPULAR AL PLE ORDINARI NÚM. 2/2021 DE 8 DE FEBRER DE 2021 DE L’AJUNTAMENT DE MANACOR

1- Després d’algunes publicacions a premsa en que es posen en entredit les obres executades a una edificació del carrer Comares, les quals, semblen tenir relació amb el regidor Joan Gaià; Ens poden detallar el contingut de l’expedient en que s’ordena la paralització d’aquestes obres des del Departament d’Urbanisme i quina relació té el senyor Joan Gaià amb l’esmentat habitatge?
2- Degut a la situació actual de pandèmia s’ha vist necessari i imprescindible augmentar la seguretat i la vigilància del nostre municipi. Pensam que és acceptat per totes les forces polítiques que la plantilla de la Policia Local no era suficient per dur a terme les seves funcions abans del COVID19, i ara amb la nova situació sobrevinguda és molt preocupant la manca d’efectius. Demanam que ens informin de les actuacions que ha duit a terme l’equip de govern al respecte, com ha reforçat el cos de la Policia Local i els canvis organitzatius que hi ha fet.
3- Ens pot informar l’equip de govern de quins són els plans prevists de gestió de les platges del municipi de cara a la propera temporada turística, en funció dels distints escenaris possibles en l’evolució de la pandèmia del COVID19?

 

Manacor, 4 de febrer de 2021

LA PORTAVEU DEL GRUP MUNICIPAL POPULAR

Signat: Maria Antònia Sansó Jaume

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba