ActualidadNoticias

El pintor manacorí Sitges Febrer dóna al poble de Manacor un quadre pintat a l’oli representant el ball dels Dimonis al voltant de Sant Antoni

El reconegut artista pintor manacorí Mateu Sitges Febrer, ja havia anunciat a la Batlessa Catalina Riera i a la tinent de Batle delegada de Cultura i Turisme Antònia Llodrà, la seva intenció de fer donació al poble de Manacor d’una obra pictòrica representativa de la nostra ciutat.
Cal reconèixer sens dubtes que pocs temes poden ser més representatius de Manacor que el ball dels dimonis envoltant Sant Antoni, quan arriben les festes del mes de gener. Coneguda la intenció de l’artista, només faltava trobar el lloc adequat per a l’exposició de la seva obra. També en aquesta ocasió s’ha encertat ben de ple. Com diem en bon manacorí, el quadre hi va que ni de perles a la ubicació escollida.
Ara només falta que just al dissabte de Sant Antoni devers les dues i mitja, l’obra cobri vida quan els milers de manacorins i manacorines amb ganes de festa facin el rotllo, per deixar espai per el Sant, els Dimonis, el Baciner i els sonadors.
La Batlessa Catalina Riera donà les gràcies a Mateu Sitges, en nom de tots el manacorins i manacorines, per la donació feta que engrandirà més encara la col.lecció municipal. Amb els mateixos termes i remarcant la complicitat del quadre amb la seva ubicació escollida, s’expressà la delegada Antònia Llodrà.
Per la seva banda, Sitges Febrer manifestà que feia temps que tenia ganes de fer un regal així al poble, perquè malgrat hagués viscut molts d’anys fora de Manacor “som i me sent Manacorí del mateix barri del Convent”. Afegí que per a tots aquests motius i altres records agradables, es sentia molt satisfet de veure la seva pintura al lloc on els responsables municipals l’han col.locada.
L’artista també anuncià que a partir d’ara, el seu estudi que està situat al carrer Servet, de la barriada de Baix des Cós, el seu Taller i Estudi, tots els dissabtes estarà obert gratuïtament al públic, perquè totes les persones que vulguin compartir unes hores amb ell i veure la seva feina, ho puguin fer.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba