Deporte

Partits de Pretemporada del C.D. Manacor… i la cantera del C.D. Manacor seguirà com fins ara

L’equip de Tercera Divisió del C.D Manacor ha realitzat dos partits de pretemporada i ja té les dues primeres victòries de l’any.
El primer partit va ser el passat dissabte 31 de Juliol contra el Platges de Calvià, al qual el Club Esportiu Manacor es va imposar 1-2 amb gols de Nico Rubio i Joan Marí. El segon partit va ser dimecres, contra el C.E. Cardassar, amb un resultat de 0-1 amb gol de Joan Roig (Morret).
El pròxim partit de pretemporada serà finalment el diumenge 8 d’Agost a Na Capellera contra el C.E. Constància a les 19 hores.

Per altra banda, el Juvenil A «Nacional» va guanyar el primer partit d’aquesta pretemporada amb un resultat de 1-2 contra el Sporting Ciutat de Palma. El segon partit jugat dimecres contra el Porreres no va dur tanta sort i va perdre per 2-0.
El pròxim partit de pretemporada el jugaran el pròxim dissabte 07 d’Agost a Na Capellera contra el Atlètic Balears Divisió d’Honor.

Per acabar, missatge per a tots els pares, mares, jugadors i afiliats del CD Manacor:

Després de tots els successos d’aquesta setmana, esteim contents d’informar-vos de que la temporada 21-22 del CD Manacor seguirà el seu curs habitual com s’ha fet els darrers anys. Per qualsevol dubte esteim a la vostra disposició.

Equip Directiu del C.D. Manacor

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba