ActualidadComunicat

Partit Popular Manacor: L’equip de govern ha de deixar de fer política amb els morts i tractar a tots amb la mateixa dignitat

Manacor, 8 de septembre 2022

Després de les escandaloses informacions publicades per la revista Manacor Comarcal sobre les restes humanes dins bosses i acaramullades de qualsevol manera al cementiri de Son Coletes, ens veiem en l’obligació de demanar a l’equip de govern manacorí que deixi de fer política amb els morts i els tracti a tots amb la mateixa dignitat.

Contemplem perplexos com, amb la connivència de l’equip de govern, s’han deixat de banda uns ossos humans que s’han localitat a Son Coletes en el decurs de les excavacions dels represaliats per la Guerra Civil.

En no correspondre a cap cos dels que cercaven, s’ha optat per descartar-los i s’han deixat en bosses de plàstic de qualsevol manera i a la vista de tothom.

Ens demanem per quin motiu l’equip de govern tracta uns cossos amb dignitat i altres no. Per al Partit Popular totes les persones i les seves restes mereixem el mateix tracte, i precisament això és el que demanem per a aquestes restes.

Demanem també a l’equip de govern que deixi la hipocresia de banda i també s’estalviï de fer política amb els finats.

Cal recordar que a principi de legislatura ja van fer esclatar un escàndol per suposades negligències al cementiri municipal. Un tema que la justícia tancà aviat i que obligà a l’Ajuntament ha dipositar les restes a l’ossera municipal, tal i com correspon.

Allò que l’equip de govern pretenia emprar com a arma política se’ls girà a la contra i no han tornar parlar del tema.

Per què en aquell moment aquells cossos eren de màxima importància i ara, en canvi, no en tenen la més mínima?

Recordem a l’equip de govern que és responsabilitat seva el correcte tractament de les restes que es troben al cementiri municipal, per tant, són ells els responsables d’aquest despropòsit.

Sembla que els morts només interessen a l’equip de govern manacorí quan en pot treure un rèdit polític.

Demanem més serietat i rigor a l’hora de tractar temes tan sensibles com aquests.

Repetim per tal que no hi hagi dubtes: des del Partit Popular creiem que tots els morts, tots, han de ser tractats amb la mateixa dignitat. No pot esser que Manacor es permeti tenir morts de primera i morts de segona.

Una de les imatges que apareixen a l’edició impresa de Manacor Comarcal

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba