DeporteNoticias

En “na Capellera”, cumpliendo con todas las medidas sanitarias impuestas

En “na Capellera”, cumpliendo con todas las medidas sanitarias impuestas

Reportaje fotográfico de la plantilla del primer equipo del C.D. Manacor, así como el Juvenil A

Redacción

Como habíamos quedado con el presidente de la entidad deportiva del C.D. Manacor, Pere Mateu, de quien cabe decir que finalmente no pudo estar presente por una indisposición, el pasado lunes, y media hora antes del inicio de los entrenamientos del C.D. Manacor de la Tercera División y el Manacor Juvenil A (las 19 horas), “Manacor Comarcal” estuvo presente en el primer entrenamiento de la semana de ambos equipos, y donde, además de realizar diferentes instantaneas, tanto de los nuevos fichajes del club manacorí de ambos equipos, como de los conjuntos al completo, aprovechamos la ocasión para realizar varias preguntas, primeramente a su director deportivo, Joan Mayordomo, como a continuación al entrenador del primer equipo, Jaume Mut, y ambos muy amablemente contestaron a todas nuestras preguntas, y que pasamos a detallarlas junto con las pertinentes respuestas, a continuación.

Joan Mayordomo

– Joan, a dia d’avui, i com es troben actualment el nombre de rebrots per la Covid-19, creus que es podran iniciar les competicions de Lliga a les dates previstes?

– Noltros per ara seguim amb la data prevista oficial del 3 d’octubre en quan a l’inici de l’equip de Tercera i els Juvenil, però em fa tota la pinta de què s’allargarà un poquet més aquest inici, perque la cosa (la Covid-19) pareix ser més sèria del que ens pensàvem fa uns dies. Per ara la Federació continua dient el 3 d’octubre (dilluns 24), però tot em fa pensar que podria ser més l’inici en la primera quinzena d’octubre.

– Ara fa pocs dies, heu donat a conèixer un nou fitxatge pel primer equip, en Bernat Rosselló, però, hi ha previst més fitxatges o aquí s’acaba…

– Ara mateix no tenim en ment fer-ne d’altre, però mai se sap. Dins Tercera podem tenir un total de 22 fitxes, i ara n’hi ha 21. Teniem n’Artabe, que finalment sen va a jugar a 2ªB en un equip d’Oviedo; i després tenim a en Sergi Garcia que entrena amb l’equip, i segons com vagi de la lesió i si el cos tècnic ho troba oportú, podria ser aquesta fitxa darrera per a ell.

– Com a màxim responsable esportiu al club, com veus al primer equip amb els fitxatges que s’han fet i els que hi ha, i si creus que estarà als llocs d’adalt…

– Creim que és una mol bona plantilla i som molt ambiciosos com ja va dir en Jaume Mut el dia de la seva presentació, anem a per totes, i si la plantilla dóna tot el que ha de donar a cada partit, i més pels noms que té, allà dalt hi tocam ser. Ara ja sabem que hi haurà dos grups, si no hi ha canvis, i el que ens ha tocat a noltros es clar que no serà fàcil, però com a gran club que som, allà hem de ser.

Jaume Mut

– Jaume, durant els primers dies d’entrenament amb la teva nova plantilla, les has vist a la majoria més o manco en bona forma, o el confinament les ha passat factura…

– Sí que s’ha notat el confinament, sobretot en l’aspecte de dins el camp (a l’hora de manejar la pilota, en els moviments,…) més que en l’estat físic ò tècnic. La veritat és que la majoria físicament s’ha cuidat. Vulguis o no, estar sis mesos sense jugar a futbol en un terreny de joc, sí o sí s’havia de notar.

– Quins dels teus jugadors t’han sorprès més pel seu bon estat de forma?

– Per exemple en Nico (Nicolás Rubio), però no m’ha sorprès perque sempre té un estat físic espectacular; i després en Lucas, que per ser un al.lot tan jove m’ha sorprès per la potència que té. Però ja et dic, en general estic satisfet de com està tota la plantilla; no m’esperava estessin tan bé físicament.

– Quin és el planning que dureu aquestes properes setmanes en quan a conseguir tenir en plena forma a l’equip en començar la Lliga?

– Bueno, poc a poc anem augmentat les càrregues de feina dia a dia; tot dependrà de si ens deixen fer partits amistosos per poder acabar de reafirmar la feina que estem fent durant la setmana, però crec què no hi ha altre equip de Tercera que hagi entrenat més del que hem entrenat noltros, i estam confiats que en començar la Lliga estarem en unes condicions bones.

– De quina manera creus que podries convèncer a un aficionat al futbol manacorí, perque vengui a veure els partits del primer equip, i d’aquesta manera no veure tan de ciment a les grades…

– Per jo hi ha dos temes molt importants. He estat ja 9 anys en aquest club, i sé que l’aficionat manacorí és molt exigent i vol dues coses: una, veure al terreny de joc molts de jugadors manacorins; i s’altre i més important, que el seu equip guanyi partits i estigui als primers llocs de davant. El primer que et deia que vol la afició manacorina ja l’hem conseguida, ja què tenim 15 jugadors manacorins a la plantilla, i la segona dependrà de noltros, i volem conseguir que la gent que vengui a veurer-mos als primers partits passi gust, així xerrarà bé de noltros i farà venir més i més gent.

– Què troba en Jaume dels equips d’aquest Sub-Grup A que vos han tocat? Satisfet?

– Jo crec que no hi ha molta diferència d’un grup a l’altre, perque així com ho han fet no hi pot haver-hi molta diferència. Crec que està compensat; jo hi estic conforme. Crec que a cada grup hi haurà cinc/sis equips que aspiraran a les dues primeres places, i el Manacor vol estar al capdavant, com ha de ser. La plantilla que tenim és per estar als llocs d’adalt i baix aquesta premisa hi estam fent feina.

Plantilla del primer equipo

Pasamos a detallar los nombres de los que conforman la plantilla del primer equipo del C.D. Manacor, y que ahora mismo totalizan 21 miembros, sin estar todavía claro el nombre del que ocupará la ficha 22, y donde Joan Mayordomo ya nos ha dado pistas.

Estos son los nombres, indicando los que han sido fichados este año:

Jaume Ferrer, Joan Roig “Morret”, Nicolás Rubio, Tomeu Sancho, Gabriel Gili, Tomeu Morey “Busco”, Lucas Agustín Blanco, Bernat Rosselló (nuevo), Xisco Garí (nuevo), Mauricio Núñez (nuevo), Tomàs Gallardo (nuevo), Joan Marí (nuevo), Jaume Mut (nuevo), Daniel Codina (nuevo), Aaron A. Gómez (nuevo), Alejándro Álvarez (nuevo), Tomeu Galmés (nuevo), Jaume Moyà (nuevo), Pere Santandreu (nuevo), Mateu Mut (nuevo), Agustín Vives (nuevo), Sergi Garcia (nuevo, aunque todavía sin ficha definitiva).

Y el Cuerpo Técnico, está formado por: entrenador Jaume Mut, 2º entrenador David García, preparador físico Xavi Moreno, delegado Ismael Sáez, recuperador y scauting Pere Fernández, y preparador físico trabajo específico de fuerza, Jaume Febrer.

Plantilla del Juvenil A

A continuación, los nombres que conforman el Manacor Juvenil A, indicando asimismo aquellos que han sido fichados de otro equipo:

Guillem Caldentey, Tomeu Sard, Josep Bauçà (nuevo), Amador Mestre (nuevo), Alejandro García, Javier Tomé (nuevo), Rubén Tortosa, Tomeu Nadal (nuevo), Gorka Honrrubia, Diego Granados, Xavier Morales, Toni Xavier Llull, Yousef Nasiri, Rafel Magro, Lluís Julià (nuevo), Marc Serra (nuevo), Gaspar Sastre, Miquel Lliteras (nuevo), Dani Frutos (nuevo).

Y el Cuerpo Técnico, lo conforman: entrenador Andrés Vázquez, 2º entrenador Toni Mascaró, delegado Javi Sánchez, y preparador físico Pere Fernández.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba