ActualidadComarcaNoticias

Mossèn Josep Adrover Vallbona, anomenat nou Vicari General de la Diòcesi de Mallorca

Molt conegut i apreciat a Manacor, ja què fou ordenat prevere a Nostra Senyora dels Dolors, Vicari de la referida Parròquia i Rector de l’església de Sant Pau

Mossèn Josep Adrover Vallbona, anomenat nou Vicari General de la Diòcesi de Mallorca

Magdalena Ordinas

Després d’un temps de reflexió compartida i pregària per discernir com proveir el càrrec de Vicari General de la Diòcesi de Mallorca, el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha encomanat aquest encàrrec pastoral a Mn. Josep Adrover Vallbona, nascut a Calonge (Santanyí) el 3 d’octubre de 1969 i ordenat prevere el 7 de gener de 1996 a la parròquia de Nostra Senyora dels Dolors de Manacor.

A Manacor, va exercir de rector a l’església de Sant Pau, i de vicari a la parròquia de Nostra Senyora dels Dolors.

A hores d’ara, exerceix els càrrecs de rector de Sencelles i Costitx, arxiprest de Pla-Nord, delegat diocesà de Pastoral de la Salut, vicecanceller i jutge del Tribunal Eclesiàstic de Mallorca.

El jurament del càrrec tindrà lloc el dissabte dia 13 de juny, a les 11 hores, al Palau Episcopal.

En ocasió d’aquest nomenament, el bisbe Sebastià Taltavull ha recordat que «rebre l’encàrrec de vicari general és un signe de confiança de part del bisbe, com ho són tots els nomenaments fets a altres sacerdots i diaques per al servei pastoral, el que significa treballar junts la sinodalitat de l’Església per a una major acció evangelitzadora de cara a la nostra societat».

En aquest moment de relleu, el prelat ha volgut també donar les gràcies a Monsenyor Antoni Vera Díaz, «per la seva entrega generosa i treball incondicional amb motiu de la tasca que li va ser encomanada fa gairebé set anys i que ha demostrat fer amb aquella disponibilitat i esperit evangèlic que el Senyor ens demana per ser testimonis creïbles». I afegeix: «Amb la seva experiència de missioner al Perú i coneguda la realitat d’aquelles missions, la seva sensibilitat social i l’amor al que és més humil i pobre l’ha ajudat a exercir el càrrec del servei d’aquesta Església, la nostra, que necessita més que mai fer aquesta opció cada dia perquè l’Evangeli s’irradiï i Jesucrist sigui conegut i estimat».

Des de “Manacor Comarcal”, ens unim a les mostres de felicitació que ha rebut mossèn Josep Adrover, persona molt coneguda i apreciada a Manacor, on va ser ordenat prevere fa 24 anys.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba