ActualidadComarcaCulturaSant Llorenç

Missa en honor de Sant Antoni i concert a l’església de Santa Maria de sa Coma

Des de la construcció de l’Església de Santa Maria de sa Coma, els veïns celebraven la missa en honor a Sant Antoni i les tradicionals Beneïdes el diumenge següent de Sant Antoni, per tal de poder comptar amb participació de la Banda de Música de Sant Llorenç, donat que a Son Carrió es celebraven les beneïdes el dia de Sant Antoni al matí, i a Sant Llorenç des Cardassar, el capvespre.
Enguany, per segon any consecutiu no hi va haver beneïdes, però sí la tradicional missa en honor a Sant Antoni que va celebrar Fra Tomeu Pastor, el diumenge dia 23 de gener a les 10’30h. A la missa, a més dels fidels, hi van assistir els regidors de la zona costanera Nicolau Bordal i Emilia Díaz-Asensió, i els components de l’Associació dels Amics dels dimonis de sa Coma i costa.
Acabada la missa, la Banda de Música de Sant Llorenç, dirigida pel nou director, a qui entrevistàrem a la passada edició, Miquel Àngel Llull, a l’interior de l’església van tocar els Goigs de Sant Antoni, que cantaren animadament tots els assistents, i el darrer el ballaren els Dimonis dins l’església vestits amb la tradicional jaqueta de l’associació, acompanyats de Sant Antoni.
Seguidament, a davant l’església va tenir lloc un especial concert de música santantoniera amb el repertori següent: Boleras, Parado de Valldemossa, Boleros viejos, Boleros nuevos, Polca ruca i Jota Mallorquina, un concert molt aplaudit pel públic assistent, i el concert va acabar amb el tradicional ball de Sant Antoni a càrrec dels dimonis de sa Coma i Costa, Jaume Nicolau i Pau Simó, acompayats d’en David, que encarna la figura de Sant Antoni, i de nins i nines de sa Coma, els quals ballaren per primera vegada vestits de dimonis.
Enhorabona a la banda de música i al nou director, Miquel Àngel Llull, que tot i les baixes que va tenir la banda i amb molt pocs assajos van fer un molt bon concert, i van fer viure a tots els presents l’esperit santantonier que tant trobàvem a faltar.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba