ActualidadDeporteNoticias

Més companyerisme i compenetració dins l’Sporting C.F. Manacor

Aquest cap de setmana ha estat molt bò per a ambdós equips del club, en què cada dia es crea una millor compenetració i companyerisme entre els jugadors.

Dissabte passat, dia 18, els Benjamins van disputar el partit contra Sineu a les 10h. Va ser un partit molt intens, amb grans jugades per part dels dos equips i un increïble joc per part dels nens de l’Sporting que desgraciadament no van poder endur-se la victòria i perdre 4-1.

D’altra banda, d’aquí el títol, els Infantils van jugar el diumenge 19 a s’Indioteria. Va ser un partit bastant igualat respecte al nivell de joc, destacant-hi les darreres parts de l’Sporting que va ser una mica superior a l’equip local i aconseguí marcar dos gols. Cal destacar-hi el gran esforç de l’equip per mantenir el marcador (0-2) defensant la porteria en tot moment, xerrant-se l’un a l’altre, fent passades del baló, fet que suposa un gran pas per ells, ja que la majoria de vegades només regategen, i un que d’altre intent de xut a porteria durant els darrers minuts de partit.

No va ser una jornada en que es pugui dir que van ser uns resultats magnífics, però tot l’equip tècnic, aficionats i els pròpis jugadors estam molt contents perque hem millorat molt respecte a les tàctiques de joc, passades de baló als companys i comportament dins el camp.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba