Sin categoría

Manacor, de moment, CONFINADA, fins a la setmana que ve.

Aquest cap de setmana, Manacor continuará confinada a l’espera de que continui la baixada de casos positius com fins ara.

Segons Patricia Gómez,  aquesta evolució positiva fa pensar que es podria aixecar en uns dies, de la setmana que ve, el tancament perimetral de Manacor.

Despres de la noticia que ens han donat, en quan a que Manacor seguirà tancat per uns quants dies més, quines paraules sinceres les pot dir a aquells comerciants i empresaris que podria ser, demà, ja no poguessin obrir el seu comerç?

Entenc que aquestes mesures restrictives afecte de manera molt directa als empresaris, afecte als ciutadans i sabem que aquesta afectació si és mantén a un temps determinats evidentment té unes conseqüències i si s’allarga també té unes conseqüències. El que succeeix és que també hem vist que les mesures que s’han pres han estat molt efectives.

És molt difícil rebaixar mesures restrictives quan un veu que les que s’han pres són eficaces i sabem que si les mantenim un temps més millorarà encare més la situació.

Normalment després que afluixam un tipus de mesures en un territori, al cap de catorze dies torna a pujar la incidència.

A la seva visita de dimarts a Manacor, per què no va convocar als mitjans ni van voler que hi hagués qualque representant dels comerciants de Manacor i treurer-los així de dubtes?

Va ser un oferiment que vàrem fer al Batle, durant el cap de setmana, perquè és cert que es varen manifestar amb molta preocupació. És cert que es va fer de manera interna de la mateixa manera que es podria fer amb un altre format. La sol·licitud era per poder oferir més informació a l’Ajuntament de Manacor.

Nosaltres en cap moment hem defugit de fer rodes de premsa.

De què serveix tancar el perímetre del casc urbà de Manacor, si apenes hi ha controls a les entrades i sortides per falta de policies?

El que hem de respondre és a vegades mirar el nostre entorn, que està succeint a la resta de comunitats autònomes i a la resta de països. Com he dit abans, entenc perfectament la situació que provoca la situació de tancament perimetral, però estem veient que quan hi ha una incidència acumulada de més de 500 la primera mesura que es pren és el confinament perimetral.

Pensem que aquesta mesura és oportuna i que també ajuda al fet que es pugui tenir una sensació de més seguretat per tot el municipi.

Molta de gent de Manacor se demana, si la presidenta del Govern, fos manacorina, s’hauria tancat igualment el nucli urbà, o estaria obert com, per exemple, Inca?

Això ho hem explicat amb moltes ocasions. Les decisions que es prenen és sota criteris tècnics, i he de dir que totes les resolucions que s’estan fent estan rectificats a escala judicial i també pel comité de gestió de malalties infeccioses.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba