ActualidadNoticias

L’HOME CONTRA EL CAVALL AL MUNICIPAL DE MANACOR 

L’HOME CONTRA EL CAVALL AL MUNICIPAL DE MANACOR 

L’atleta manacorí Joan Ros batrà en duel el cavall francès Ritz du Bocage menat pel manacorí, Jaume Fluxà 

La cursa «L’Home contra el Cavall», un dels grans esdeveniments de la temporada a l’Hipòdrom Municipal de Manacor, ha estat presentada avui de matí al recinte hípic, amb l’assistència del batle de la ciutat, Miquel Oliver, el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socías, el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata i els dos protagonistes del duel, Joan Ros i Jaume Fluxà. 

Ha obert el parlament Lluís Socías, president de l’IEHM, que ha explicat que després de l’ajornament de l’esdeveniment el mes d’abril a causa de la COVID-19, s’afronta l’organització el mes de setembre seguint les més estrictes normes de seguretat. A més ha demanat al públic que sense entrada no acudeixin a l’hipòdrom, per evitar les aglomeracions. 

També ha destacat la bona acollida de la prova, que ha quedat evidenciada en la rapidesa amb la qual s’han exhaurit les entrades, en només dos dies d’ençà que es posaren a la venda. 

Per al president de l’Institut esdeveniments d’aquest tipus realcen els dos esports i les sinergies que es poden crear entre dos mons aparentment diferents. 

Joan Llabata, president de la Federació Balear de Trot, ha animat als organitzadors a repetir experiència en altres circumstàncies, ja que a causa de la limitació d’aforament, moltes persones no podran veure la prova en directe. 

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha destacat la importància del compliment de les mesures sanitàries per al bon desenvolupament de l’acte, «hem de ser responsables del moment que vivim i des de l’organització s’han posat les condicions perquè així pugui ser». Igualment, s’ha mostrat il·lusionat per un esdeveniment en què «guanyarà l’espectacle i la concurrència de dos mons que habitualment estan separats, el de l’hípica i el de l’atletisme». 

Tant l’atleta com el menador han declarat que afronten el repte amb molta d’il·lusió i esperen saber treure el màxim profit del seu recorregut i, sobretot, donar molt d’espectacle a la gent. 

Aquells interessats en veure la prova i que no han pogut adquirir les entrades, podran fer-ho mitjançant el servei de streaming de l’Ajuntament de Manacor, seguint la següent direcció: 

https://www.youtube.com/watch?v=emYbE9rOYfE&feature=youtu.be 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba