ActualidadCoronavirus - Covid-19Noticias

Les persones que tenien reserva per al setembre poden demanar el reemborsament de la reserva o canviar les dates

Les persones que tenien reserva per al setembre poden demanar el reemborsament de la reserva o canviar les dates

Es tornen a tancar els refugis gestionats per l’IBANAT a causa de l’evolució sanitària de la Covid-19

L’Institut Balear de la Natura (IBANAT) ha informat als usuaris, aquest dimarts a través d’un correu electrònic, que els refugis que es gestionen des de l’empresa pública romandran tancats, com a mínim, fins el dia 30 de setembre a causa de l’evolució de la situació sanitària derivada de la pandèmia provocada per la COVID-19.

Així, les persones que tenien feta la reserva per al mes de setembre poden optar al reemborsament del 100 % de l’import o a un canvi de dates. Aquesta segona opció s’haurà de comunicar en els pròxims 15 dies hàbils des de la recepció del correu electrònic i es podrà triar una data dins del període que comprèn entre l’1 de desembre d’enguany i l’1 de desembre de l’any que ve. Les noves reserves es faran segons l’ordre de petició.

Sigui quina sigui l’alternativa escollida, s’haurà de comunicar a l’IBANAT a través de l’adreça de correu electrònic refugis@ibanat.caib.es.

Mes a mes, es valorarà si l’evolució de la pandèmia fa possible l’obertura o no dels refugis públics gestionats des de la Conselleria de Medi Ambient i Territori.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba