NoticiasPorto Cristo

Les Festes del Carme 2021 de Porto Cristo tornen amb actes per a tots els públics

Les Festes comencen el proper 8 de juliol amb el pregó a càrrec de Bernardo García  de la Villa 

El 8 de juliol comencen les Festes del Carme de Porto Cristo, que tornen enguany «millors que les  de l’any passat, però pitjors que les que segurament ja podrem fer l’any que ve», en paraules del  delegat de Festes de l’Ajuntament de Manacor, Artur Aguiló. Les Festes del Carme arriben amb  actes per a tots els públics entre el 8 i el 18 de juliol i amb totes les mesures de seguretat sanitàries.  

El sus de les festes el donarà la banda de tambors de Porto Cristo aquest dijous 8 de juliol a les  19.30 h a la plaça del Carme i anirà en cercavila fins a la plaça del Sol i de la Lluna, on a les 20 h  començarà l’acte del pregó, que enguany anirà a càrrec del doctor Bernardo García de la Villa, cap  de Servei de Cardiologia de l’Hospital de Manacor, resident a Porto Cristo des de fa més de 20 anys  i molt vinculat al món associatiu del poble.  

El programa s’ha fet de la mà de les associacions i entitats ciutadanes de Porto Cristo, segons ha  assegurat Artur Aguiló, pel que «s’han recollit moltes de les propostes ciutadanes». Es tracta d’unes  festes pensades «per a totes les edats i col·lectius, per a la padrina i la néta, on tothom hi és  benvingut», ha afegit. En aquest sentit, el batle de Manacor, Miquel Oliver, s’ha mostrat molt  satisfet perquè enguany ja s’hagi pogut ampliar la presència de les entitats ha afirmat que «les festes  sense les associacions no seran festes; ens toca escoltar la gent i començar a recuperar el teixit  associatiu, tan malmès per la pandèmia, perquè pugui tornar a formar-ne part al cent per cent».

  

Una de les novetats del programa d’enguany és la participació de les acadèmies de ball, que tornen a fer demostracions, després que l’any passat no ho pogueren fer per mor de la situació sanitària.  Formen part del programa també la Fira Nocturna, els concerts dels Premis Ciutat de Manacor de  Música ‘Guillem d’Efak’, el torneig d’Scrabble a la fesca, animació infantil, teatre, tallers infantils  organitzats per les Apimes de Porto Cristo, cinema infantil, música, la ballada popular amb  l’Agrupació sa Torre i Puig de Bonany, una ballada de swing, la Triatló XIII Triesport, etcètera.  

«L’any passat les festes varen ser modèliques i ara toca fer una petita passa més», ha assegurat el  batle. Els accessos als actes es faran respectant les distàncies de seguretat, s’ha previst un punt de  desinfecció de mans a cada accés i tots els assistents tendran l’obligació de fer-ne ús, les portes  s’obriran 30 minuts abans de l’inici de cada acte i els assistents han de reservar les entrades  mitjançant www.enviumanacor.cat.  

El delegat de Porto Cristo, Sebastià Nadal, ha agraït la feina de la delegació de Festes, de Medi  Ambient i de Serveis Generals per l’organització de tots els actes. 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba