ActualidadNoticias

L’Ajuntament de Manacor i l’Obreria de Sant Jaume, presenten el programa de Festes de Sant Jaume 2017

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Manacor Mateu Juan, acompanyat per altres membres de l’Equip de Govern i pels membres de l’Obreria de Sant Jaume, aquest passat dimecres ens presentaren el programa de les Festes de Sant Jaume 2017. Serà un programa que servirà de model per estructurar els dies de celebracions, que invariablement any rera any marcaran l’inici de les Festes de Sant Jaume amb la ja prou coneguda Crida a la Festa amb Mulassa inclosa, que serà sempre el 18 de juliol (de segur que no en deuen haver trobat d’altre de dia millor).
Conjuntament amb el programa de les Festes, també ens han obsequiat amb una publicació de la que son autors Albert Carvajal Mesquida, Antoni Tugores Manrresa, Antoni Gomila Grimalt i Guillem Morey Rosselló.
Els esmentats autors ens expliquen un per un i amb tot detall i amb esplèndides fotografies, tots els actes lúdics en que s’han estructurat les Festes, des de la primera sortida de la Mulassa, fins l’espectacle de foc del dimarts 25, dia de Sant Jaume (arribats en aquest punt ens recordaren que enguany Sant Jaume és dia feiner).
En el torn d’intervencions, el delegat de Festes Mateu Juan, començà donant les gràcies a la delegada de Cultura Antònia Llodrà per la col.laboració en la publicació del fulletó abans esmentat. També agraí la col.laboració d’Ana, com a representant dels comerciants de l’Avinguda del Torrent, i de la delegada de Comerç Maria Isabel Bauzá. Lògicament abans de donar la paraula al president de l’Obreria de Sant Jaume, no faltaren els elogis del regidor de Festes a tots els qui han col.laborat i en especial els de l’Obreria de Sant Jaume, amb l’organització de les Festes.


L’Obreria de Sant Jaume, no només cerca consolidar la Festa, sinó també fitxar els actes en dies determinats
Joan Sansó, com a president de l’Obreria de Sant Jaume, inicià la seva intervenció explicant que el programa de la Festa de Sant Jaume 2017 proposa els mateixos actes que ja s’organitzaren a les festa de 2016, amb la clara intenció de consolidar tota la programació que any rera any s’ha anat incorporant. Igualment feu referència al fulletó explicatiu de tot el relacionat amb la festa. Després molt especialment es centrà en els actes més emblemàtics, centrant-se molt especialment en tot el relacionat amb els Cavalls de Sant Jaume, que faran les sortides el diumenge dia 23, el dilluns dia 24 i el mateix dia de Sant Jaume, informant de que enguany el Cavaller Major és Carme Nicolau, de la barriada de Sa Torre.
Joan Sansó, explicà també que pel motiu de que tant el dissabte de Sant Jaume, com el mateix dia de la festa siguin dies feiners, alguns dels actes programats no s’allargaven més enllà de les onze i mitja del vespre.
El proper dimarts dia 18 donarà inici amb la “Crida a la festa” i acabarà el dimarts dia 25, amb un “Espectacle de foc”.

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba