NoticiasSon Servera

L’Ajuntament de Son Servera incrementa els serveis de vigilància i seguretat ciutadana amb més Policies Locals a Cala Millor i Cala Bona

L’Ajuntament de Son Servera ha reforçat els serveis de vigilància i seguretat ciutadana de la Policial Local a les zones turístiques de Cala Millor i Cala Bona, especialment en les hores de més afluència.

A l’estiu, les platges del municipi es converteixen en el principal atractiu tant per a persones residents com per a turistes, i és per això que des de la Regidoria de Policia s’ha optat per ampliar el servei d’agents a peu en primera línia costanera, per tal de poder garantir així la seguretat de tothom, el compliment de les ordenances i de la normativa, o qualsevol altra incidència que es pugui esdevenir en el tram costaner. Aquestes patrulles específiques circularan des de les 19 fins a les 22 hores.

L’increment d’agents a la via pública i la vigilància i l’atenció ciutadana en les hores de més afluència de vianants en les zones turístiques, suposa un plus de tranquil.litat pels comerciants, residents i turistes. A més, aquest any també es tendrà especial cura perquè es compleixi la normativa vigent contra la Covid-19 o normatives com la de l’ús del patinet elèctric, que no permet la circulació per voreres.

Amb aquesta mesura es vol donar una major visibilitat al cos policial, així com acostar-lo al ciutadà, ja que amb aquest servei es pretén que hi hagi una comunicació directa entre els comerciants, transeünts i policia, cosa que permetrà a la vegada un major control de les activitats il.legals i, per tant, més seguretat.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba