L’Ajuntament convoca un concurs d’aparadors per les festes de Nadal

0

L’Ajuntament de Son Servera vol impulsar aquest any un concurs especial per les festes de  Nadal. Concretament, des de la Regidoria de Comerç es proposa un concurs que  consistirà a decorar els aparadors dels diferents comerços del municipi amb temàtica nadalenca  per tal d’animar els comerços i incentivar les compres dins el municipi, a més d’ajudar a vestir  els carrers en un any complicat. 

Aquest concurs, però, té la peculiaritat que el guanyador es decidirà per votació popular. Els  comerços s’hauran d’inscriure a la proposta i enviar fotografies dels seus decorats. Una vegada  apuntats, l’Ajuntament compartirà les imatges a través de les xarxes socials (Facebook i  Instagram) i els ciutadans podran decidir quin és el comerç que es mereix ser el guanyador a  través de les seves votacions. 

En aquesta iniciativa poden participar tots els establiments del municipi, des de bars i  restaurants fins a a tallers, botigues de roba, de menjar o centres d’estètica, entre altres. 

El termini d’inscripció al concurs és del 16 de novembre fins al 15 de desembre i es pot fer  enviant un correu electrònic amb les dades de contacte (nom de l’empresa, propietari i telèfon)  a comers@sonservera.es. El mateix 15 de desembre la decoració de Nadal ha d’estar muntada  per tal que el dia 17 es puguin penjar les fotografies a xarxes. A partir d’aquest moment  començaran les votacions, que s’allargaran fins al 25 de desembre, quan s’anunciarà el  guanyador. 

Es concediran tres premis a les millors decoracions de Nadal: un primer premi de 300 €, un  segon premi de 200 € i un tercer premi de 100 €.

Deja una respuesta