ComarcaNoticias

L’Ajuntament convoca un concurs d’aparadors per les festes de Nadal

L’Ajuntament de Son Servera vol impulsar aquest any un concurs especial per les festes de  Nadal. Concretament, des de la Regidoria de Comerç es proposa un concurs que  consistirà a decorar els aparadors dels diferents comerços del municipi amb temàtica nadalenca  per tal d’animar els comerços i incentivar les compres dins el municipi, a més d’ajudar a vestir  els carrers en un any complicat. 

Aquest concurs, però, té la peculiaritat que el guanyador es decidirà per votació popular. Els  comerços s’hauran d’inscriure a la proposta i enviar fotografies dels seus decorats. Una vegada  apuntats, l’Ajuntament compartirà les imatges a través de les xarxes socials (Facebook i  Instagram) i els ciutadans podran decidir quin és el comerç que es mereix ser el guanyador a  través de les seves votacions. 

En aquesta iniciativa poden participar tots els establiments del municipi, des de bars i  restaurants fins a a tallers, botigues de roba, de menjar o centres d’estètica, entre altres. 

El termini d’inscripció al concurs és del 16 de novembre fins al 15 de desembre i es pot fer  enviant un correu electrònic amb les dades de contacte (nom de l’empresa, propietari i telèfon)  a comers@sonservera.es. El mateix 15 de desembre la decoració de Nadal ha d’estar muntada  per tal que el dia 17 es puguin penjar les fotografies a xarxes. A partir d’aquest moment  començaran les votacions, que s’allargaran fins al 25 de desembre, quan s’anunciarà el  guanyador. 

Es concediran tres premis a les millors decoracions de Nadal: un primer premi de 300 €, un  segon premi de 200 € i un tercer premi de 100 €.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba